det er ikke sjovt mere.


Jeg ved ikke, hvordan jeg skal kunne formulere det her, så det lyder som om, jeg stadig har det fint.
I nat var Klara vågen kl. 22.30, 00.15, 02, 03, 04, 05.15, 06.45 og så gad hun ikke sove mere. Siden da, har hun sovet 2 gange, en halv time hver gang.
Jeg gik med hende en time i barnevognen, hvor hun bare lå og brokkede sig og ikke engang lukkede øjnene.
Lige nu er hun faldet i søvn på altanen, men jeg ved jo ikke hvor længe det varer.
Jeg prøvede at give hende en moset banan med saften fra en halv appelsin, selv om jeg godt ved de skal lære at spise de kedelige ting først. Jeg ville bare se, om hun overhovedet gad noget som helst mad. Men det gjorde hun ikke. Hun tog 4 teske fulde og spyttede halvdelen ud igen. Hendes far spiste det med velbehag, men det kan jeg ikke bruge til noget, for han har ingen søvnproblemer.
Jeg går ud fra hendes plan er at suge og suge på mig og mit bryst, til jeg bare er en vindtør, tom skal?
Jeg håber sådan hun pludselig får en tand, eller har en smule feber, et eller andet, bare så der var en årsag.
Men hun er normal nok. Virker oven i købet glad, selv om hun må være dødtræt. Havde ingen problemer med at flirte på livet løs med Ninas kæreste T, da jeg lige droppede forbi dem, for lidt moralsk opbakning.
Dumme dumme baby. Og hendes far får alle smilene og grinene, for gamle, kedelige mor er jo bare dum og sur og træt.
Bare hun ikke bliver en af de der typer kvinder, der ikke kan lide andre kvinder og flirter med alle og går i seng med andres gifte mænd? Hun kan kun lide mænd, for tiden. Helst ældre og med fuldskæg. Adrr.

Kære Gud, lad det bare være en fase, og lad den gå over i morgen!
Og Kristoffer skal ud med vennerne i aften, den nar. Så jeg skal være alene med hende, og hun er altid så sur når han ikke er her. Yrk.
Jeg gider bare ikke mere idag.
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.