Det hjælper ikke!

Det hjælper overhovedet ikke spor at være på arbejde. Jeg tænker stadig på det hele tiden.

Kunne overhovedet ikke sove i går, og tænkte konstant. Endte med at vælte ud af sengen i mørket kl 01.30 ca. og ind i stuen, hvor jeg i buldermørke kradsede århundredets ide ned på et stykke halv-brugt printerpapir. Og bagefter kom i tanke om, at jeg har fået en diktafon i julegave. Netop pga de her situationer. Tænker åbenbart bare bedst, når jeg ligger stille i mørke, så måske skulle jeg anskaffe mig sådan en form for lydtæt tank, ligesom nogen af de der onde superskurke bruger i visse film. Kan ikke lige huske nogen navne. Men altså – ideen holder! Har drøftet den med kollega i dag, og den holder. Endnu mere at sige på mandag. Altså ikke den ide med tanken. Den var bare for sjov.

Stoffer kom meget sent hjem, han var i hvert fald ikke hjemme under optrinnet med ide og printerpapir. Tror han kom 2.30. Det bliver hårdt den næste md's tid med speciale, men så længe han kan være hjemme om eftermiddagen, og til aftensmad, så mærker Klara ikke så meget til det. Så er det kun mig det går ud over, at han er væk hele aftenen bagefter. Men jeg er jo voksen. Jeg kan bedre forstå det. Buhuu.

Nå, det er blevet colatid, tror jeg. Er det ikke?

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Responses to Det hjælper ikke!

 1. kirsten skriver:

  Altså.. den ide der.. den gør mig faktisk meget mere nysgerrig end det unævnelige.. Men lur mig, om de to ting ikke hører sammen på en eller anden måde..
  Kan det glæde dig, at du havde en lidelsesfælle i nat..? Lå også og tænkte som en gal..
  Kh

 2. tine skriver:

  du finder ingen lidelsesfælle i mig hvad angår nattesøvnen. Jeg sov dejligt lige indtil Jakob kastede op og jeg måtte vælte ud af sengen.Men efter 2 gange opkast sov vi lige til kl 9.00 🙂
  Lige hvad jeg trængte til.
  Håber virkelig for dig at dit ønske går i opfyldelse på mandag!!!
  Ellers må vi jo etablere krisehjælp for dig

 3. Rie skriver:

  Og jeg forstår bare intet. Ingen idé om hvad der skal ske på mandag. Forestiller mig at det er det vildeste vilde nogensinde. Forestiller mig at når hemmeligheden afsløres, så vil alle på én gang gispe, tage sig til hjertet, og så begynde at græde…af glæde selvfølgelig. Og ikke nok med den hemmelighed, så er der nu også hemmelige ideer der har noget med det andet hemmelige at gøre. Ja jeg når da at blive sindssyg inden mandag – hvor hemmeligheden forhåbentlig afsløres!? Eller næh, det er ikke engang sikkert, vel ej?
  Noget helt andet…den der mobil, ikk’? Den er temmelig cool. Skærmen er rigtig stor. Menuen er helt vild sej og flot og meget overskuelig. Farve og mønster i skærm (og på mobil) er virkelig elegantos, synes jeg. Var især vild med det metal der var på mobilen. Den har en god størrelse, er lækker at røre ved, ligger godt i hånden – hehe JA jeg kan godt høre hvordan det lyder. Jeg finder det temmelig blæret at man skal vippe den op/dreje ud til siden, for at komme til tastaturet. Og jo mere man øver sig, jo hurtigere går det med at vippe..svup, så er den oppe. Og når så man har svuppet skærmen væk fra tastaturet, så vender teksten på skærmen. RET cool. Desværre nåede jeg aldrig ud på cafe med mobilen, da jeg havde lov at låne den i juledagene, men er overbevist om at jeg havde tiltrukket mig horder af piger og drenge der gerne ville ses sammen med mig og mobilen. Jeg er ihvertfald ret sikker på at jeg en dag skal have sådan én…ikke i brun, som var den farve jeg lånte, den er lidt maskulin synes jeg, men derimod vil jeg have den i guld…den er flottest. Nu må jeg se om jeg nogensinde får råd.
  Og PS. tillykke med woman, erotiske ting og så videre. Meget spændende.

 4. Julie skriver:

  Kære Rie, tak for udførdlig beskrivelse! Min plan er helt klart den i guld. Hvis jeg nu lægger mine womanpenge til side, så har jeg nok til den efter et par noveller! Cool financiering – ved du, hvornår den kommer på gaden?

 5. Rie skriver:

  Det er ikke en telefon min mor sidder med, så eneste jeg ved er at den kommer i foråret engang. Glemte at sige at kameraet tog ret grumsede billeder, men det var KUN en demo-version jeg lånte, så kameraet kan nå at blive rigtig rigtig godt inden den kommer på markedet. Det er alt jeg ved, men HVIS jeg hører mere (eller nokia pludselig vil give nogle væk gratis!?!?) så skal jeg nok sige til.

 6. Néné La Beet skriver:

  Kære Julie,
  Håber det hjælper med mange ønsker om held og lykke. Hvis det gør det, så er du jo home safe!!! Du har i hvert fald mine også!

 7. Néné La Beet skriver:

  Kære Julie,
  Håber det hjælper med mange ønsker om held og lykke. Hvis det gør det, så er du jo home safe!!! Du har i hvert fald mine også!

 8. Grith skriver:

  Jeg er efterhånden meget meget nysgerrig mhs. til på mandag:-) Må tæppet snart gå for alsløringer:-)…

 9. Karin skriver:

  Tillykke med Woman! Ja! Du kan! Jeg er med på holdet af “krydser alt hvad krydses kan”
  KH
  Karin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.