Det kan man da kalde en børnebibliotekar!

I høj grad. Hun er kun 3 år, så ud over at være ulovlig børnearbejder, så er hun da vist også særdeles barnlig bibliotekar.

Hun sidder ude i udlånet sammen med en af mine kolleger, og når jeg går derud siger hun "kan du ikke nok lade mig være alene lidt, mor? Sammen med hende dér?" og peger på min kollega. Godt så. Ind på min pind og arbejde lidt mere.

Var til møde i børnehaven i går eftermiddags, hvor forældrene nåede til enighed om, at der ikke var opbakning til yderligere blokader. Men blev så i morges mødt af seddel på døren, hvor der stod at der var lukket, da pædagogerne holder fagligt møde. Javel. Kunne de evt. ikke have advaret en lille bitte smule om det i går eftermiddags? Så jeg f.eks. ikke havde nået at aflyse min søster som børnepasser i dag? Og derfor kl. 8 i morges måtte træffe panikbeslutning og medbringe verdens mindste bibliotekar på mit arbejde. Jeg mener, solidaritet går vel begge veje? Hvis jeg skal bakke op om dem og vores fælles protester, så kan de da i det mindste informere mig om hvor og hvornår?

Men der er som bekendt ikke nogen problemer, som en stor pose slik ikke kan råde bod på og det er egentlig gået ret nemt at have hende her. Men går nok ikke så godt i morgen, når jeg har vagt fra 10 til 15. Så er man ligesom på, på en anden måde. Kan muligvis være, at ham den anden må vriste sig løs fra sin nye arbejdsplads og tage sin del af ansvaret?

Jeg er træt. Og fattig og har taget mindst 25 kg. på i dag. Jeg trænger til en udligningsreform med en meget rig og veludhvilet anorektiker.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Responses to Det kan man da kalde en børnebibliotekar!

 1. tine skriver:

  Selvom jeg aldrig har set Klara, kan jeg levende forestille mig hende som en lidt gammelklog pige, som er SÅ stolt over hendes nye betegnelse som børnebibliotekar.
  Og jo..her kunne jeg også godt tænke mig flere penge og evt lide af bulimi (det skal være bulimi, da de jo æder først)i 1 par måneder…

 2. Tina skriver:

  Ellers så kommer du bare med hende:-)Jeg har alligevel drømt i nat at hun var herhjemme fordi der var blokade i jeres inst. Så sig ikke at det, du skriver ikke gør indtryk. Og vi kender ikke engang hinanden:-)
  Hilsen Tina (fhv toga fra nd)

 3. Julie skriver:

  hahahahaha, Tina, det var dog det skæggeste!!! Jamen jeg svinger lige forbi i morgen tidlig, hvis der er lukket igen 🙂 (og jeg kan godt huske toga fra nd)

 4. Nina skriver:

  Jeg vil ha’ meeeeer. Mer blok der får mig til at grine! (og tro mig der er ikke så meget andet at grine af for tiden…). Taaaak!

 5. Sanne skriver:

  Jeg har fundet ud af at jeg lider af “senil bulimi”! Jeg æder, men glemmer at brække mig, hmm! Det var min morsomme sygeplejeske-veninde, som har opfundet begrebet. Egentligt ikke noget at lave sjov med, men alligevel.
  Rigtig go’ weekend, Julie.
  kh.
  Sanne

 6. sanne skriver:

  Den der store pose slik – åd DU den? Jeg troede det var bestikkelse til barnet for at sidde stille, men hvis du tager på af det gætter jeg på det ikke ramte hende. Sukker er forøvrigt heller ikke ret godt foder til børn man ønsker skal sidde stille, trust me, I know :o)

 7. Julie skriver:

  Sanne – jeg har lidt af bulimia demens i årevis 🙂
  sanne – hun åd den, og den virkede. Hun var ikke specielt hyper og hun var meget glad og sød og stille. Og faldt i søvn i bilen på vej hjem. Hun reagerer mest negativt på flydende sukker. Saft, sodavand, juice osv. Vingummi er ikke så hårdt for hende. Sært nok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.