Det kan man da kalde en børnebibliotekar!

I høj grad. Hun er kun 3 år, så ud over at være ulovlig børnearbejder, så er hun da vist også særdeles barnlig bibliotekar.

Hun sidder ude i udlånet sammen med en af mine kolleger, og når jeg går derud siger hun "kan du ikke nok lade mig være alene lidt, mor? Sammen med hende dér?" og peger på min kollega. Godt så. Ind på min pind og arbejde lidt mere.

Var til møde i børnehaven i går eftermiddags, hvor forældrene nåede til enighed om, at der ikke var opbakning til yderligere blokader. Men blev så i morges mødt af seddel på døren, hvor der stod at der var lukket, da pædagogerne holder fagligt møde. Javel. Kunne de evt. ikke have advaret en lille bitte smule om det i går eftermiddags? Så jeg f.eks. ikke havde nået at aflyse min søster som børnepasser i dag? Og derfor kl. 8 i morges måtte træffe panikbeslutning og medbringe verdens mindste bibliotekar på mit arbejde. Jeg mener, solidaritet går vel begge veje? Hvis jeg skal bakke op om dem og vores fælles protester, så kan de da i det mindste informere mig om hvor og hvornår?

Men der er som bekendt ikke nogen problemer, som en stor pose slik ikke kan råde bod på og det er egentlig gået ret nemt at have hende her. Men går nok ikke så godt i morgen, når jeg har vagt fra 10 til 15. Så er man ligesom på, på en anden måde. Kan muligvis være, at ham den anden må vriste sig løs fra sin nye arbejdsplads og tage sin del af ansvaret?

Jeg er træt. Og fattig og har taget mindst 25 kg. på i dag. Jeg trænger til en udligningsreform med en meget rig og veludhvilet anorektiker.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Kommentarer til Det kan man da kalde en børnebibliotekar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.