Det nye køkken

Så er der lige hurtigt nogle billeder, inden jeg skal ud af døren. Klara og jeg skal på nationalmuseert med min søster og lege indianere eller noget… Klara er rask igen, men er under mistanke for måske at have tilbagevendende blærebetændelse. Vi får svar på torsdag.

Men her er altså det nye køkken. Der var en, som spurgte til de der lamper pga farven, og jeg kan ikke huske hvad de hedder, men de er ligesom dem man havde i sin barndom i 80´erne. Tror de hedder Ball. Eller var det en sweatshirt. Sweatshirt… sikke et ord. Godt man ikke går i noget der hedder sådan, længere.

Nå, men her kan man se lamperne. Voksdugen på klapbordet ser bare hvid ud, men den er altså meget svagt lyseblå med hvide prikker.

køkken1

Her ser man den anden side af køkkenet, den med GULDfliserne.

køkken

Overskabet er et vi har sat op. Jeg har altid ønsket mig sådan et, og så fandt min veninde et ude ved hendes kolonihave, som naboerne havde sat ud til storskrald. Det var brunt, men ham den anden har malet det. Han har malet alt det, som er malet i det her køkken. Og sat det op. Er han ikke dygtig??

Her ser man guld tættere på.

guld

Og her er den bedste arbejdsplads, med alt inden for rækkevidde, lys og udsigt og ahhhh

vindue

Hylderne i siderne, er nogle min far havde liggende i sit omfattende lager af ting der måske en gang kan bruges til et eller andet. Det kunne de så. De er rigtig fine.

Alle elementerne er skuffer. Dybe skuffer, med vildt meget plads i, og sådan en smart lukke-funktion, så man skubber bare til dem, og så lukker de selv, uden at smække.

Vi elsker det køkken. Så hvis du ikke kan lide det, så ti stille, okay? Det behøver jeg jo ikke vide noget om. VI elsker det. Og det er blevet et rum man opholder sig i nu, med klapbord og skamler og siddepladser og hygge. Lige os.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

28 Kommentarer til Det nye køkken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.