Det nye køkken

Så er der lige hurtigt nogle billeder, inden jeg skal ud af døren. Klara og jeg skal på nationalmuseert med min søster og lege indianere eller noget… Klara er rask igen, men er under mistanke for måske at have tilbagevendende blærebetændelse. Vi får svar på torsdag.

Men her er altså det nye køkken. Der var en, som spurgte til de der lamper pga farven, og jeg kan ikke huske hvad de hedder, men de er ligesom dem man havde i sin barndom i 80´erne. Tror de hedder Ball. Eller var det en sweatshirt. Sweatshirt… sikke et ord. Godt man ikke går i noget der hedder sådan, længere.

Nå, men her kan man se lamperne. Voksdugen på klapbordet ser bare hvid ud, men den er altså meget svagt lyseblå med hvide prikker.

køkken1

Her ser man den anden side af køkkenet, den med GULDfliserne.

køkken

Overskabet er et vi har sat op. Jeg har altid ønsket mig sådan et, og så fandt min veninde et ude ved hendes kolonihave, som naboerne havde sat ud til storskrald. Det var brunt, men ham den anden har malet det. Han har malet alt det, som er malet i det her køkken. Og sat det op. Er han ikke dygtig??

Her ser man guld tættere på.

guld

Og her er den bedste arbejdsplads, med alt inden for rækkevidde, lys og udsigt og ahhhh

vindue

Hylderne i siderne, er nogle min far havde liggende i sit omfattende lager af ting der måske en gang kan bruges til et eller andet. Det kunne de så. De er rigtig fine.

Alle elementerne er skuffer. Dybe skuffer, med vildt meget plads i, og sådan en smart lukke-funktion, så man skubber bare til dem, og så lukker de selv, uden at smække.

Vi elsker det køkken. Så hvis du ikke kan lide det, så ti stille, okay? Det behøver jeg jo ikke vide noget om. VI elsker det. Og det er blevet et rum man opholder sig i nu, med klapbord og skamler og siddepladser og hygge. Lige os.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

28 Responses to Det nye køkken

 1. M skriver:

  Hvad er det Stines computer kan som vores andre ikke kan? Jeg kan heller ikke se nogle guldfliser….

 2. Hvor er det funky med de fliser. Og i det hele taget bare et rigtig hyggeligt køkken. Skal det jo også være. Nærmest der man bor nogle dage.

 3. Julie skriver:

  Hmm, det picasa er altså sært ind i mellem. Gør det nogen forskel nu? Kan alle se dem nu??

 4. Trine skriver:

  Kæft hvor ser det godt ud Julie…. Er helt vild med guldfliserne…

 5. tine skriver:

  Det ser hyggeligt ud.
  Skal vi ikke også snart have et billede af din voksende mave?

 6. Clarke skriver:

  Det er SÅ flot og rigtig rigtig hyggeligt ser det ud. Der kunne jeg godt lige bruge en regnvejrsdag med boller og te.

 7. Stine skriver:

  @Turbanindehaveren: Godt andre kunne hjælpe nu jeg har været helt fraværende herinde hele eftermiddagen 😉
  @Julie: jeg er lige hamrende nysgerrig: Skal fliserne ved komfuret også males eller skal de forblive hvide? Det ser virkelig funky ud – kan godt forstå du er mere end tilfreds med resultatet.

 8. julie skriver:

  Jeg tror ikke vi maler dem ved komfuret. De er ret pæne som de er – de andre var grimme og fulde af borehuller. Som vi har spartlet ud. Plus det der guld kan bedst tåle en let aftørring med en fugtig klud, og nogen gange trænger dem omkring komfuret jo til skrappere rengøring.
  Maven… hmm, skal da hvis jeg kan få ham den anden til at tage et KUN af maven 🙂

 9. kriss skriver:

  FLOT, men nu har jeg jo også set forgængeren! – og de guldfliser – wau…. for mig at se er der INTET, absolut INTET på klapbordet, men – det er jo så ikke så vigtigt. Ham den anden har udviklet sig til en rigtig handyman:-) Tillykke med det!

 10. Pia skriver:

  Det er bare skide flot det køkken, hvor er de elementer fra? Jeg står og skal købe og kunne godt synes rigtig godt om det der:)

 11. Julie skriver:

  Det er sørme bare Ikea´s. Hele køkkenet har kostet under 12.000, og det er med massiv ege bordplade, kæmpe håndvask, armatur og alting. Elementerne hedder Solär inde på ikea.dk. De er rigtig gode, og det der selv-luk i skufferne får dem til at virke så eksklusive. Der er 20 års garanti på produktionsfejl og vi kender mange med ikea køkkener, som kun er glade. Hvis du handler i Ikea Taastrup, så prøv at blive hjulpet af Patricia i køkkenafdelingen. Mand, hun er god til sit job! Mit køkken var blevet røv og nøgler uden hende.

 12. Stine skriver:

  Det tænkte jeg nok – og det ser altså også fint ud med hvide fliser synes jeg. Det der guld er bare en smule mere fancy, men kun hvis det bliver på…!

 13. Passionpopsicle skriver:

  Kan heller ikke se noget på klapbord.
  Men ud over det, skal vi så ikke bytte? Jeg vil gerne have dit køkken – og så må du få.. øhm… øh.. ej, må jeg ikke bare få det? Som en gave? Der er også kun 10 måneder til min fødselsdag

 14. Suzy Q skriver:

  jeg kan ikke se nogen billeder…?

 15. Hanne skriver:

  Det kan jeg desværre heller ikke – ØV! 🙂

 16. Trine skriver:

  Må tilsutte mig de to andre – jeg kan nemlig heller ikke se nogen billeder…

 17. Stine skriver:

  Jeg kan godt se billeder og det ser lige præcis så hyggeligt ud som Julie beskriver. Skal fliserne ovre ved komfuret også males guldfarvede? Jeg var noget spændt på at se resultatet, men det ser rigtig fedt ud!

 18. Først prøvede jeg Firefox browseren. Og så Safari. Og så på nettet med mikroskærm på ipod’en. Og lige lidt hjalp det på de billeder. Hvor øv er det ikke lige, når man nu i flere dage har gået og glædet sig til at se guldfliser. Stine kan du ikke ta’ skærmbilleder og lægge på din blog, så kommer jeg og kigger der? Aij okay, total desperado.

 19. Flot og superhyggeligt! 😀

 20. Pia skriver:

  Tak Julie, det vil jeg prøve:)

 21. Pia skriver:

  Og ka man så os liiige købe din mand til at sætte det op *GG*

 22. Julie skriver:

  Kommer helt an på prisen…. 🙂

 23. Pia skriver:

  Hahaha, naturligvis;)

 24. Helle skriver:

  Hej Julie
  Har læst med på din blog hist og pist i ny og næ gennem 2-3 år og tænker, det er på tide at smide dig en lille kommentar. Tak for underholdende læsning og Tillykke med køkkenet – det ser super hyggeligt ud!
  Hilsen Helle

 25. Helle skriver:

  Ups, fik vist smidt et forkert link ovenfor… 🙂

 26. julie skriver:

  Hej Helle og velkommen til kommentartorfeltet! Sikke nogle fine ting du laver til dine piger! Er helt vild med tapet på kasser og dukkesengetøjet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.