Det var det luftkastel…

Det er altså lidt åndssvagt. Her har man glædet sig til en ny bog i mdr´s vis, virkelig virkelig længe, og så får man den og så er den oplevelse slut på 3 dage. Øv. Og det følgende bør ikke læses, hvis man intet vil vide om bogen, før man selv læser den. Stieg Larsson, Luftkastellet der blev sprængt.

Den var rigtig god. Jeg kunne især godt lide, at den starter præcis hvor 2´eren sluttede, lige på og hårdt med noget action. Det er jo også bibliotekarernes nye slogan – mere action, mindre knold. Så vidt jeg har hørt.

Men noget som jeg synes var både positivt, men også lidt ærgerligt ved den bog, er at jeg ikke var i tvivl om, hvordan den ville ende. I de to første var der virkelig mange passager, hvor jeg troede at hovedpersonerne skulle dø og at den her sadistiske idiot ville de da aldrig slippe fra med alle lemmerne i behold. Sådan havde jeg det slet ikke med nr. tre. Den var på en måde mindre nervepirrende, men også så meget mere tilfredsstillende, fordi der blev hævnet det, der skulle hævnes.

Og nu er det sådan helt, ai øv, hvad skal jeg så læse nu? Mens jeg venter på den sidste Harry Potter, der kommer d. 10.11.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Kommentarer til Det var det luftkastel…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.