Djævlen i Prada

Er færdig med bogen og har sendt anmeldelsen til Grith. Skal ind og se filmen med sarah i aften, men har måttet droppe sushi først, da hun er nyopereret i en tand og åbenbart ikke kan spise andet end særlig kost. Lover ikke godt for en biftur, men hun kan vel ikke forhindre mig i at spise de obligatoriske popcorn?

Har ikke fået skrevet så meget i denne uge. Ikke af ond vilje, men jeg har bare været så træt og haft gang i så meget. Tænk, en aften gik jeg i seng kl. 21.00! Helt uhørt.
Synes det er svært at skrive for tiden. Tror jeg er inde i en paranoid periode, hvor jeg bekymrer mig meget om, hvem der læser med og hvad de vil synes er sjovt, og nok mere hvad de ikke synes er sjovt. Ikke fordi jeg som sådan har oplevet nogen af delene.
I et forsøg på at overbevise mig selv om, at jeg engang havde noget at skrive om, tror jeg, jeg vil bringe en reprise. Genbrug er jo også så moderne, og hvis dr kan genudsende matador for 5. gang, så kan jeg også bringe et indlæg for anden gang. Og så tage afsted i biografen. Ha.

onsdag 10 december 2003

Barn billigt til salg…

– kun lidt brugt, stort set som nyt. Evt. bytte med lille hund, bare den er renlig.

Det startede ellers så godt. Kvinde møder mand, mand og kvinde forelsker sig, udtrykker det fysisk og hygger sig. Kvinde bliver gravid. Par er lykkeligt. Barn bliver født…

Og så nåede vi til tirsdag nat. Det tegnede godt. Barn virkede mindre snottet, sov igen i 3 timers intervaller. Men så slog kl. 3.30 og det hele kørte af sporet.

Alt gik galt. Kvinde var lige faldet i den dybe søvn, og var derfor nemmere at irritere da hun blev mere og mere vækket. Barn fik mælk i den gale hals, voksipose blev indviklet så barn ikke umiddelbart kunne komme hurtigt ned igen, kvinde frøs på fødder, barn var pludselig lys lys vågen og ville ikke sove mere. Kvinde var også pludselig lys lys vågen, men ville gerne sove mere.

Kvinde vækker mand med ordene "gider du vugge din datter i søvn inden jeg smider hende ud af vinduet?"

Mand træder i karakter. Efter 3 minutters kamp for at vågne. Barn er nu endnu mere friskt.

Barn nægter at sove på trods af, at det

1: er træt!

2: er mæt!

3: er tør og varm og ikke længere snottet i livstruende grad!

Kvinde trækker dyne op over hoved og udtænker følgende løsningsmodel (mens barn sætter i nær-døds skrig og sandsynligvis vækker naboer…):

Løsningsmodel A: kaste barn ud af vindue og i god ro og orden sove videre.

Kvinde får dårlig samvittighed og udtænker i stedet følgende løsningsmodeller:

Løsningsmodel B: kaste kvinde og mand ud af vindue så de får fred, hvorefter barn vokser op i lejlighed opdraget af katte, som en anden Mowgli i en surrealistisk storby udgave af Junglebogen. Jeg kan lige se overskrifterne; "Barn opfostret på 4. sal af overvægtige, kastrerede hankatte", "HVÆS, udtaler baby i kattepine", "katteslagsmål om baby; farmor i åben strid med hankatte – begge hævder førsteret til baby". Går ikke. Overhovedet.

Løsningsmodel C: baby bliver adopteret af julemandens alfer, som i den der film IMA har set, og vender tilbage 18 år senere, med mange gaver til helt helt udhvilet mor. Urealistisk – jeg bliver aldrig udhvilet igen.

Løsningsmodel D: Ham der Rumleskaft, fra eventyret af samme navn, træder ind af døren og råber "du lovede mig din førstefødte – husker du??" Kvinde svarer "næh, det må være ammehjernen… men værsgod! Held og lykke med det – hej hej" BANG – lyden af dør der smækker efter overrumplet Rumleskaft, der nu står på underbelyst opgang i Sundby Nord, med skrigende baby i armene.

Desværre skete ingen af delene (eller – det var jo sådan set godt nok at ingen røg ud af vinduet…) og barn fortsatte sit vågen-tyrrani indtil kl. 5.15. hvor hun pludselig og uden spor varsel faldt i søvn i egen vugge.

Vor

Herre

Bevares

Se, det var dengang livet VIRKELIG var værd at leve (og beskrive)!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Djævlen i Prada

  1. Katja skriver:

    Ja jeg kan jo godt se hvor din erfaring kom fra når du skrev til mig: katja det er kun en fase de går igennem – det bliver bedre med tiden. Men hold da op jeg har været tæt på at tage springet nogle gange. Glæder mig til at høre om filmen – har overvejet at invitere en gravid kvinde med ind og se den når hun går på barsel og jeg jo starter på nedsat tid.

  2. Camilla skriver:

    Jeg læste ‘opdraget af katte’ som ‘opdraget af kaffe’ – hmm… hvilket barn ville man mon få ud af det?!…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.