Dokumentar på DR2

Dr2 viser netop nu den dokumentar om børn i Nigeria der anses for at være hekse.

Jeg har set den før, og den er simpelthen så skrækkelig, at jeg dårligt kan finde ord for det. Sidst jeg så den, var sammen med Kristoffer og han sad og græd. Det siger lidt om, hvor langt ude det er.

Jeg har så svært ved at forstå, at folk kan være sådan. At uvidenhed kan få folk til at behandle deres egne børn på den måde! At det overhovedet ligger i den menneskelige natur at være sådan, ligger mig så fjernt. 

Jeg ville ønske, jeg kunne redde alle de børn. Jeg kan ikke forstå, at deres mor ikke beskytter dem og elsker dem, sådan som jeg gør mine. Jeg kan ikke forstå det.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Kommentarer til Dokumentar på DR2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.