Drømmeri

I nat drømte jeg, at jeg skulle starte på efterskole igen. Det var den første dag, og alle mine gamle venner var der og skulle også starte igen. Alt var det samme, undtagen to ting; vi var alle sammen omkring de 30. Og det var pludselig blevet mit ansvar at stege svinekotelletter til alle.

Til dette ærefulde hverv, havde jeg et lille bord-gasblus på mit værelse, og så var jeg ellers i fuld gang. Jeg blev så afbrudt fordi vi skulle hen i spisesalen til frokost. Jeg skulle huske kotelletterne.

Man måtte selv vælge pladser, hvilket også var nyt. Sidst jeg gik der havde de smmensat bordene for os. Min veninde ville sidde overfor en gammel ekskæreste, for at genere ham, men han havde sat sig ved et to-mandsbord, sammen med en ven. Så blev hun sur, og jeg gik for at finde et andet bord. To andre veninder havde sat sig ved et bord helt ude i gangen. Det synes jeg måske var lidt for isoleret. Så kom min søster og spurgte, om jeg ikke ville sidde nede ved hendes bord. Sammen med hvem, spurgte jeg. Sammen med alle dem fra Nephew, sagde hun. Det gik jeg så med til, uden at undre mig videre over, hvad de lavede på min efterskole. Og så vågnede jeg. Typisk nok, lige som det spændende skulle til at begynde.

I dag har jeg aftenvagt og skal møde sent. Inden da kommer min søster for at passe Klara, da børnehaven har lukkedag. Igen. Den 3. i år allerede, og den 4. kommer d. 18.5.

Før jeg kører på arbejde, har jeg lovet at hjælpe Anna med at få hendes billeder ud til Gentofte Bibliotek , hvor de skal udstilles. Dem af jer, der har mulighed for det, burde tage ud og se dem. De er fine. Det er originalerne fra bogen Fuglekonger. 

Det her billede er fra noget andet, men det er et af mine yndlings:

annas billede 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.