drømmeunivers

Jeg drømmer også meget for tiden – eller jeg kan i hvert fald huske alle mine drømme og ret detaljeret. Men jeg tror, det er fordi jeg sover så let og hele tiden vågner, når jeg skal vende mig eller på toilettet igen-igen.
En nat drømte jeg, at jeg blev holdt op af nogle guerilla-soldater og de stak et gevær helt vildt hårdt i siden på mig. Men så vågnede jeg, og så var det bare bøllefrøet der lå og sparkede sin trætte mor.
En anden nat drømte jeg, at jeg var i et kæmpe varehus og ledte efter en madras der kunne passe i størrelse til en kravlegård. Men jeg kunne ikke finde nogen og da jeg spurgte en salgsassistent, sagde hun at det her var de døde babyers varehus og de havde ingen madrasser. I stedet overrakte hun mig en baby, som hun sagde var død, men det var den altså ikke. Den sov og det var ikke spor uhyggeligt. Jeg stod bare der med den her lille bitte varme baby, der åndede ind mod min hals og var så blød og sagde søde små smaskelyde. Og jeg vidste det var min.
Jeg var nu alligevel glad for at mærke vidunderet sparke ligeså snart jeg vågnede – ellers havde det været en ret syg drøm!

Vi har ikke fået kønnet at vide, men i alle mine drømme er baby en pige, så det bliver sjovt at se om det passer. I nogen af dem er hun også ældre. Men det er lidt underholdende, at næsten hver morgen vi vågner, så har jeg en ny syret drøm at fortælle om.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.