Du har mit nummer?

Har fået læst den nye roman af Sophie Kinsella. Jamen jeg elsker den. Jeg kan virkelig godt lide hendes fjollede, uheldige heltinder. Med hjerter af guld og en sjælden evne for at rode sig ud i ekstra problemer, fordi de ikke bare siger det som det er, fra starten. Men de siger det ikke som det er, fordi de prøver at beskytte de folk de holder af. Og det er da venligt. Og giver underholdende historier.

I den her nye bog, følger vi Poppy, som er forlovet med sin drømmemand Magnus, og selv mener hun har godt styr på tingene.

Under en middag på et hotel mister hun sin forlovelsesring – dyr, svigermors arvestykke – og det sætter en serie af helt uforudsete begivenheder i gang. Hun møder en ny mand, som hun først hader – naturligvis. Men så lærer de langsomt hinanden bedre at kende, og han er selvfølgelig den helt rette for hende – det kan vi alle sammen se! Undtagen hende. Det er meget stereotypt og det er meget fjollet, men jeg var så glimrende underholdt og jeg er total ligeglad med alle jer kedelige haters – jeg kan lide Sophie Kinsellas måde at skrive på. Hun får mig til at fnise.

Det er hyggelige, rare feel-good bøger, som er perfekte til turen i sommerhuset, søndagen på sofaen osv. Der sker ikke noget ved at dine irriterende børn afbryder dig mens du læser, du kan sagtens samle handlingen op igen.

Jeg giver “Jeg har dit nummer” 60.000 stjerner, fordi den leverer præcis hvad jeg forventer og underholder mig.

P.s. Hvis man er fan-fan kan man nu også hente den officielle Sophie Kinsella app, hvor man får særlige ting og … beriget indhold, eller noget.

Og ps.ps. så holder en af mine yndlingsbogbloggere giveaway herovre. Men I må ikke deltage, for I må ikke vinde den jeg mangler til samlingen!!!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

3 Responses to Du har mit nummer?

  1. Bag hækken skriver:

    Tak for bog-tippet, den kommer på listen til sommerferielæsning.

  2. Frk Bogorm skriver:

    Jamen Julie, så vandt du! Og så vil jeg glæde mig til at læse Du har mit nummer:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.