En blandet pose bolcher

Nå, men det startede i morges med at jeg var sur. For det første, fordi jeg vågnede og var usandsynligt fed, og for det andet fordi jeg ikke vågnede af mig selv, men blev vækket af stoffers vækkeur kl. 6.15 (det har muligvis også noget med den pludselige vægtøgning at gøre??) – hvilket jeg kunne have tilgivet ham, fordi han jo skulle op og forsvare det der speciale. Men så stod han ikke op. Han satte sit ur til 7.15 i stedet og sov videre. HVORFOR skulle jeg så vækkes 6.15?? Jeg er et kompliceret menneske – jeg kan ikke bare falde i søvn igen! Det kan jeg ikke. Jeg er en meget ringe indsover!

Nå, men så smuttede han lidt senere, og Klara og jeg lod som om vi hyggede os. Men det gjorde vi overhovedet ikke. For fanden hvor er hun grænsesøgende i dag. Hun piller i alt, hele tiden, og vælter spisestolene og sofabordet – man skulle ærligt talt tro, hun havde drukket, sådan som hun raver hovedløst rundt! Alle bøgerne ud af reolen, alle dvd'erne spredt ud i stuen, og jo mere man siger nej, stop, hold op, lad være – jo mere GØR hun det. Meget meget irriterende. Har lyst til at bide i hende. Hun hopper HELE tiden, insisterer på at have gummistøvler på konstant, vil kun spise pølser og fylder i det hele taget bare så meget, at det virkelig er synd for os begge, at vi ikke har en have jeg liiiige kan slippe hende ud i, så hun kunne løbe noget krudt af.

Det holdt hårdt og jeg var noget sammenbidt, men endelig nåede vi frem til stoffers skole omkring kl. 11. Her mødtes jeg så med mine svigerforældre, som jeg holder virkelig meget af, men altså – jeg var jo irritabel allerede, ikke… dårlig cocktail. Jeg er nok i gang med noget ægløsning eller noget, for jeg kan mærke det sådan helt fysisk. Irritationen. Nær eksplotions stadiet. Især fordi Klara insisterede på hele tiden at løbe væk fra os og hen for at tage en elevator alene, mens vi ventede på at de skulle komme ud fra eksamen. Og fordi hun igen og igen eksperimenterede med at kravle op ad den lave glasvæg der ligesom adskilte hende og os, fra et frit fald på en 5-7 meter, ned i skolens aula. Aaaarrrg, og der er TO hele dage til det er mandag og jeg kan sende hende i vugger igen…

Ja, men så kom de jo så ud og så skulle de ind igen og SÅ kom de ud igen, og de fik et fint 9 tal. Det var de tilfredse med. Når man tænker på den jammer og klage de har præsteret de sidste par mdr. så er det ret godt gået. De er simpelthen sådan nogen tøser og hyler hele tiden op om, hvor dårlige de er og hvor skidt det går. Jeg gik i klasse med en del af den slags i folkeskolen. Nå, men tillykke og champagne osv, og så kørte vi ind til byen og spiste på tykisk restaurant sammen med svigermekanikken. Og Klara sad nogenlunde stille og jeg blev lidt mindre stresset, også fordi jeg ikke længere var alene om hende. Og fordi jeg havde husket at få hendes plast heldragt-hagesmæk med i tasken. Ved ikke noget værre end etnisk mad på hvid og sart-lilla kjole fra Drappa Dot. Hvorfor laver de (og hvorfor køber jeg idiot) også den slags tøj til så små børn??? Men hun skulle jo være fin, ikke? Stor dag og det. Jeg var også fin. Cremefarvet brokade 60'er kjole med gule roser (og lommer!! Ligesom alle oscar-kjolerne!!) fra Karins Vintage de Luxe. Med lange sorte støvler, sorte strømper og sort Rützou cardigan til. Fik rigtig fin broche af min svigermor, som tillykke-med-nyt-job-gave. Sådan en Pilgrim-ting, med bjergkrystaller i.

Hjem igen, byebye svigerfamilie og vel oppe fik jeg fripas og forlod matriklen for at ånde i fred og ro og forhåbentlig undgå at myrde nogen jeg i virkeligheden elsker. Klara f.eks. Ned af trappen, i med iPod, hen af gaden, ned af trappe og ind i metro – bing, 7 min. senere – Himlen, aka Magasin med 25 procent på ALLE varer i disse dage! SÅ kunne jeg trække vejret igen. Joh, der var da pænt mange mennesker, men jeg har det mere afslappet sammen med 3000 mennesker der ikke stiller de mindste krav til mig, end sammen med en 2½ årig tornado som givetvis forsøger at presse mig ud over kanten.

Følte mig lidt mindre fed, da jeg så perfekt ud i en silketop fra Graumann(med 25 procent rabat – også på fedtet!) og besluttede også at stoffer trængte til at give mig en gave, så derfor købte jeg nogle øreringe fra Carré (med 20 procent rabat) som jeg har kigget på et stykke tid. De matcher tilfældigvis toppen ret godt. Mangler bare at fortælle stoffer at de er fra ham. Han lukkede lidt for emnet, da jeg kom hjem, og han beundrede mine køb og derefter sagde; "julie… du er jo lidt af en big spender…" DOH?? Og det opdager han først nu, eller hvad?? Han er jo Mister Kandidat nu – han skal bare ud og tjene mere end mig, skal han! Langt om længe. Og SÅ skal han se spenderen, skal han…

Nu er han taget til afsluttende fredagsbar på skolen, Klara ser disney sjov og er forholdsvis pacificeret og jeg sidder her og rabler løs. Tror jeg vil tage billeder af alle de nævnte ting (for jeg kunne ikke finde dem på nettet) og sætte ind senere i aften. Så kan I være med til at vælge om det skal være jeans og silketop eller vintage brokade kjole, til Singletons fødselsdagsfest i morgen!

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Responses to En blandet pose bolcher

 1. kriss skriver:

  Tillykke med dine køb! – du er om ikke en big spender, så en spender. Men det er dig vel ondt. Tillykke med Stoffers 9 tal – var der virkelig slet ingen med inde? Hvorfor var der for resten ingen der har fortalt mig at der var udsalg i Maga? – får sku aldrig noget at vide, nej!

 2. Julie skriver:

  Du kan nå det endnu i morgen Kriss. Overvejer selv endnu et raid. Har slet ikke brugt mastercard´et de sidste par mdr….

 3. Suzy chubby Q skriver:

  vintage brokadekjole

 4. Kirsten skriver:

  Tillykke til Stoffer.
  Og tillykke med dine køb. Hvis du alligevel bliver træt af dit job, vil jeg gerne ansætte dig som personlig shopper – i hvert fald for en dag (eller måske bare for en time, du er jo temmelig effektiv).
  Vi kunne godt lige ha brugt en dag uden børn mandag, men her hos os holder institutionerne lukket. Men det har du vel tjek på, at de ikke gør i Kbh.
  God påskeferie

 5. tine skriver:

  Uhhh ved lige hvordan dit humør har været. Har det også sådan selv og jeg ved udemærket godt hvad der tirrer mig. Nemlig pengemangel, altså kan jeg ikke få mættet mit shoppegen og kan kun sidde her og blive mere og mere harm på hele verden.

 6. kriss skriver:

  Vi vil se billeder, Vi vil se billeder, Vi vil se billeder, Vi vil se billeder Vi vil se billeder, Vi vil se billeder Vi vil se billeder, Vi vil se billeder Vi vil se billeder, Vi vil se billeder Vi vil se billeder, Vi vil se billeder Vi vil se billeder, Vi vil se billeder Vi vil se billeder, Vi vil se billeder Vi vil se billeder, Vi vil se billeder Vi vil se billeder, Vi vil se billeder Vi vil se billeder, Vi vil se billeder

 7. Carina skriver:

  Tillykke med Stoffer, så kan det jo være at der kommer lidt mere ro i hjemmet og ikke mindst lidt mere sex til fruen…undskyld frøkenen.

 8. conny skriver:

  Igen tillykke med dit job – og at det også indebærer fridage. Og tillykke med gemalens nye titel – godt gået.
  Og så blev jeg godt underholdt af din pose blandede bolcher. Jeg syns det er befriende, når du tager bladet fra munden, om hvor irriterende småfolk kan være (og det kan jeg godt huske, selvom om det er 13 år siden – og til orientering så er det kun arten af irritation, der ændrer sig. Den forsvinder ikke. – og det gør selvfølgelig kærligheden heller ikke 🙂 )
  Det er så godt, at der findes steder som Magasin med ret gode rabatperioder. Det er ret sødt af Stoffer, at han sådn giver dig fine gaver 😉

 9. Rie skriver:

  Billeder billeder billeder!! Ligemeget hvad, hepper jeg på vintagekjolen. Den lyder fantastisk (men op med billeder alligevel). Come on.

 10. Lone skriver:

  Jeg tror Katrine har taget prisen: Jeg har lånt et maleri af min veninde (som er rasende dygtig til at male!) og Katrine syntes der manglede lidt rødt farvekridt på det….jeg garanterer at min hjerte sprang et slag over.
  Jeg skal da heldigvis arbejde hele påsken, så jeg har udliciteret børnepasningen.
  Kiggede på vintagetilmeldingen – tror den røde blondesag ville passe MIG, hvis ellers ikke den var str. 34. Jeg har jo en taske der passer til 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.