En dårlig og en god nyhed…

Den dårlige nyhed er, at jeg fik en fartbøde på vej til arbejde i dag. Og det er den tak man får, for at tage på arbejde på en lørdag og helt helt uselvisk hjælpe folk med deres informationsbehov! Kom kørende dér hvor Hillerødmotorvejen bliver til et eller andet andet, som ikke er motorvej, dvs. hvor det går fra 110 i timen til 90 i timen i løbet af en meter eller sådan noget. Og jeg var ved at overhale en lastbil, som jeg ikke gad ligge bag hele vejen nordpå, eftersom vejen samtidig snævrer ind til en enkelt bane. Nå, men derfor kørte jeg 116. Og lige i svinget, hvor jeg lå på siden af lastbilen og ikke kunne se dem, stod så policen. Og de synes, jeg var nået ind dér, hvor man kun må køre 90. Så det blev dyrt.

Den gode nyhed er så, at jeg slap for et klip i kørekortet. Som jeg ville have fået, hvis jeg havde kørt to km hurtigere i timen.

Jeg har det lidt ligesom dengang, jeg fik blærebetændelse, da jeg var gravid; nå, men så har jeg også prøvet det.

Ellers er der bare varmt på arbejde. Stadigvæk. Selvom Folkebevægelsen for de 25 grader har haft stor vind i sejlene på det sidste, så er der stadig lummert og indelukket hér. Men det har alligevel været en god dag, for det er en af de der dage, hvor jeg finder alting og lidt til. Folk får alt det de kommer efter, og lidt som de ikke vidste de stod og manglede. Det elsker jeg. Så tror de, jeg er genial. Som om jeg kan se lige ind i dem og gennemskue alle deres behov og ved alt om hele universet. Hvilket heller ikke er langt fra sandheden. Intuitiv informationssøgning er meget populært.

Blandet nyt: I eftermiddag tager vi til fødselsdag ved mads og karen og kusine marie, og det glæder vi os til. Min søster er kommet ind på rigshospitalets sygeplejeskole. Håber hun nu endelig har fundet sit kald. Maleren ude i det nye hus er pragtfuld. Selv om jeg ud fra hans musiksmag godt kan frygte, at han stemmer DF, så er han en meget kompetent og effektiv maler. Og selvhjulpen. Klara har sidste dag i vuggestuen på mandag. Vi holder afslutning om formiddagen og jeg glæder mig ikke. Den vuggestue er min holdepunkt. Men måske bliver den nye børnehave ligeså god. Hvorfor skulle den egentlig ikke det?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til En dårlig og en god nyhed…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.