En helt almindelig dag

Nå, men så har jeg brugt en stor del af dagen, på at sidde i en 4000 grader varm bil og spekulere over, om Klara mon har større eller mindre chancer, for at overleve apokalypsen, hvis nu den indtraf mens vi ikke er sammen. Jeg kan ikke lide, når min lille familie ikke er samlet. Men hvis det var storby versionen af verdens undergang, så havde hun nok bedre chancer, deroppe i en hytte, langt væk fra kaos og plyndring. På den anden side, hvis det var Bølgen, og den kom fra den side, så var hun den første der røg. Ja, der findes ingen lette løsninger, når det kommer til apokalypser. Og så har vi ikke engang taget hul på hele spørgsmålet om, hvorvidt det er okay at overleve, hvis vi ikke alle fire gør det.

Da jeg så kom hjem, var min mand tilsyneladende i gang med en form for midtlivskrise, i og med han sad og så den der dokumentar film om Justin Bieber. Er min 34 årige hiphopper blevet en Belieber? Bagefter gik han ud i køkkenet og hørte Beach Boys på sin iPod. Jeg regner med, der holder en rød sportsvogn i indkørslen i morgen, når jeg kommer hjem.

Hvis bare jeg må køre i den til arbejde, så går det nok endda.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

5 Responses to En helt almindelig dag

 1. Nina skriver:

  Jeg hørte lige hertil morgen at Califonia style bliver hittet i sommeren 2012. Så han er da bare forud for sin tid. Det sker da tit, ik’?! Kan godt forstå du savner Klara. Det er da total angstprovokerende at ANDRE mennesker skal passe på ens barn. Håber hun nyder og meget bedre til den slags end jeg var på hendes alder.

 2. AB skriver:

  Ha ha ha, jeg elsker dit perspektiv Julie. “Der findes ingen lette løsninger, når det kommer til apokalypser” So true! Det skal være dagens motto.

 3. Konen skriver:

  Helt enig med AB – dagens motto! Laver du ikke en T-shirt?

  Endnu en fordel ved apokalypsen ville faktisk være at så var det SLUT med skrigende Beliebere og Justin Bieber musik i radion jeg ikke når at slukke for. Med mindre man kom i helvede.

 4. Kæmpe fan skriver:

  JUSTIN BIEBER ROOOOOOOCKS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.