Er det mandag?

Det er klassisk smart, at møde på arbejde kl. 8.30, som den første, og så ikke have sine nøgler med. Flot. Men så nåede jeg da en tur ned og se på vandet. Hvis man sidder der og lukker øjnene, er det næsten som at være hjemme i Lundeborg, eller ude at sejle på sommerferie. Det savner jeg.

20130709-094250.jpg

Desværre blev min zen konstant afbrudt af de alt for friske efterlønnere der morgenbader uanset vejret. Godmorgen. Godmorgen! Godmorgen!!!! Whatever vikingetyper.

Og nu er jeg så kommet indendøre, men pga IT mæssige opdateringer kan jeg ikke logge på min mail eller noget andet. Og man skal kontakte helpdesk for at få hjælp til at installere nye ting. Men de vil ikke ringes til…. man skal maile dem. Fra den mail jeg ikke kan logge ind på. Og det er sådan, man bliver en lille smule vanvittig.

Ellers er vi i gang med at vinde ting, hjemme hos mig. Jeg har vundet et ur, for en spørgeskema undersøgelse for Saxo. Det er et stort, pænt ur, som jeg har besluttet at gå med. Det kan også fungere som håndledsvægt, så jeg må skifte arm ind i mellem for ikke at få slagside.

20130709-094408.jpg

Og noget salatbestik vandt jeg, for at sende et tips om Instagram-væggen ind til Boligmagasinet. Det har jeg dog ikke set noget til endnu, det bestik. Tipset er i i denne md. Og så i lørdags vandt Agnes en tegnekonkurrence nede i BR. Hun er meget stolt! 1. præmie!

20130709-094440.jpg

Om en uge er der ferie. Og når jeg nu alligevel ikke kan få lov at arbejde, så vil jeg da geare ned, fra nu af, som de kloge siger man skal.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

3 Responses to Er det mandag?

 1. Trine skriver:

  Åhhh jeg kan så meget følge dig… Her har det i den grad også været mandag – igen i dag…

 2. HA! Kender det: Ødelagt zen (som når éns arbejdstelefon ringer, mens man er faldet langt ned i en hule af semimeditative tankerækker), IT-folk (“prøv at genstarte!” – især træls, når de har ret) og præmier (vi er også ret heldige på dét punkt herhjemme. Kan ikke huske, hvornår vi sidst har betalt for vores egne bioagrafbilletter).

  Vil bare sige, at jeg synes, du er total -ARGH, hvad er ordet, jeg leder efter? Nå ja – normal. Og det er skønt, fordi alt for mange prøver give indtryk af noget andet. Eller fordi de skriver pisseirriterende informative og interessante indlæg, som kræver specialistviden, og som jeg ikke ville undvære, men altså… det er også fedt bare at læse om folks hverdag, udover alt det, man får smidt i hovedet på Facebook (som jeg heller ikke ville undvære)

  Jeg har aldrig rigtig været med på dét dèr med at læse blogs, men det er som om, at når man først er suget ind i dét univers, så er det bare enormt sneboldseffektagtigt,

  Tak for en god blog, som jeg læser, fordi jeg lige før hørte om den, da Lahme nævnte den i radioen. En udsendelse, jeg kun hørte, fordi Hverdagsjunkie havde nævnt den på Facebook. En blogger jeg kun følger på Facebook, fordi… you get the drift.

  Kærlig hilsen fra en relativt ny blogger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.