Er sådan set oppe

Tusind tak for støtten. I har ret i mangt og meget, men ikke i det hele 🙂 Selv om I mener det godt.

Jeg har sovet til kl. 11 i dag og den slags hjælper altid. Så har jeg skrevet på en jobansøgning til et meget federe job – ikke som bibber. Og nu tager jeg ind til posh cafe i Bredgade og spiser frokost med min gamle veninde, som er tidligere ung pige i huset ved Alexandra og Joachim. Hun er altid cool og opmuntrende. Dernæst har jeg et gavekort til Magasin, som jeg vil fyre af og så lysner det hele lidt igen.

Stoffer har været til møde med sit nye job og elsker dem. De har også allerede givet ham alt muligt ekstra, f.eks. billetter til den der børnebogsmesse lige om lidt. Næste weekend? Så der tager vi ind, med forlags-stempel i panden! Man kan jo altid rage nogle reklamekuglepenne til sig. Som jeg jo får brug for, til alt det skriveri.

Solen skinner, jeg er ung og smuk og har mit gode helbred, ikke sandt? Videre med mig.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Er sådan set oppe

 1. Jens skriver:

  Jeg kunne heller ikke lige forliges med den tanke at du skulle sidde på et bibliotek i Vordingborg og skrive hede erotiske noveller til Woman.. – men i går syntes jeg at det var synd for dig at din drøm var bristet – nu kan du få en ny drøm og arbejde videre på den :o) – cheer up, babe !

 2. tine skriver:

  SÅDAN!!!!!!

 3. Sanne skriver:

  Kan slet ikke forstå at du er oppe allerede – jeg troede der ville komme noget vredt nu (ja jeg sad lige og glædede mig :o) Måske er du bare i fornægtelse…. Ja det er nok det. Få brugt nogle penge – jeg ved du er helvedes god til det :o)

 4. Morfar skriver:

  Jeg ved sgu ikk rigtigt med solen 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.