Er sådan set oppe

Tusind tak for støtten. I har ret i mangt og meget, men ikke i det hele 🙂 Selv om I mener det godt.

Jeg har sovet til kl. 11 i dag og den slags hjælper altid. Så har jeg skrevet på en jobansøgning til et meget federe job – ikke som bibber. Og nu tager jeg ind til posh cafe i Bredgade og spiser frokost med min gamle veninde, som er tidligere ung pige i huset ved Alexandra og Joachim. Hun er altid cool og opmuntrende. Dernæst har jeg et gavekort til Magasin, som jeg vil fyre af og så lysner det hele lidt igen.

Stoffer har været til møde med sit nye job og elsker dem. De har også allerede givet ham alt muligt ekstra, f.eks. billetter til den der børnebogsmesse lige om lidt. Næste weekend? Så der tager vi ind, med forlags-stempel i panden! Man kan jo altid rage nogle reklamekuglepenne til sig. Som jeg jo får brug for, til alt det skriveri.

Solen skinner, jeg er ung og smuk og har mit gode helbred, ikke sandt? Videre med mig.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Er sådan set oppe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.