Et af livets store spørgsmål…

Hvilken sengerand skal Agnes have i sin tremmeseng her til vinter?

Jeg har egentlig købt en, men den er for stor synes jeg og farverne passer mig alligevel ikke rigtigt. Men den er lækker nok, og helt ubrugt, så hvis nogen vil købe den, så kom med et bud. Det er den her, fra Sebra. Nypris 399,- og den er som sagt ubrugt. Hvis du bor i Kbh´s området kan du få en god pris, for den er for stor til at jeg gider sende den nogen steder hen. Den er smart fordi den er lidt massiv i det, så den kan stå op helt selv og ikke skal bindes fast. Det kan jeg godt lide. Og elefanterne er så søde. Jeg synes bare den alligevel bliver for lyserød til mig. Jeg skal have noget mere retro agtigt. Den passer til alle tremmesenge i str.

sengerand 

Jeg overvejer pt. flere andre alternativer. Også det der hedder – skal ungen overhovedet have en sengerand?? Klara havde ikke en, og overlevede sådan set fint. Men der var nu også mange nætter, hvor hun fik arme og ben ud af tremmerne, og hvor jeg var bange for om det trak lidt ind på hende. Men hvis man har en sengerand, vikler man så arme og ben ind i den i stedet? Nogen erfaringer I vil øse af?

Jeg kigger lidt på den her fra MOW Living. Den hedder hearts og har små lommer i siderne til sutter, bamser osv.

mow 

Eller denne her, der hedder Owl, fra samme firma

owl 

Jeg kan også vildt godt lide dem her, fra Pogga, Anne Nowak

pogga pippan

Eller de her, fra Plastisock

plastisock plastisock1

Ja, det er svært, meeeget svært at begrænse sig…

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

36 Kommentarer til Et af livets store spørgsmål…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.