Et godt parti

Nå, men hvis der sidder nogen derude, som tøver lidt med at fri til mig, så ville jeg se at få fingeren ud, hvis jeg var jer. Jeg er nemlig meget rigere end jeg troede, jeg var.

Derfor bliver løsningen nu, at vi køber en ny brugt bil og jeg pendler til Helsinge indtil august. Vi fikser også køkkenet op med vaskemaskine og måske også opvaskemaskine, og så er der stadig til en sovesofa, hvis vi vil lave børneværelse i det lille rum. Til august ved vi så, forhåbentlig, hvor jeg skal arbejde. Og måske har stoffen også fået job. Og så kan vi flytte efter det. Den rare bankmand, synes sagtens vi kunne kigge efter huse til 2.5-3 mill. så det giver da lidt flere muligheder, der oppe nordpå. Vores nuværende rådighedsbeløb er også ca. dobbelt så stort, efter de faste udgifter er betalt, som jeg troede det var, så det forklarer jo ligesom, hvordan jeg kan shoppe som jeg gør, spise sushi og handle i Irma, uden at det har ruineret os. Meget sært. Jeg forstår det faktisk ikke helt. Men altså – han ville vel ikke lyve omkring det, ham bankmanden? Selv om jeg havde en forholdsvis dyb udskæring og min nye nederdel på?

Jeg belønnede mig selv med to nye bøger, på vej hjem. Siri Hustveds den nyeste, og så en debat bog der hedder "Der er et særligt sted i Helvede, for kvinder som ikke hjælper hinanden". Så kan jeg oparbejde en eller anden form for feministisk kampånd i et par dage og være besværlig nede i vuggestuen, ved at stille krav om, at de taler og reagerer ens overfor drengene og pigerne. Faktisk, følte jeg mig også gavmild henne i banken, og oprettede straks en ulykkesforsikring til Klara. Som jeg burde have gjort for 1½ år siden, da hun holdt op med at være dækket af min. Men nu kan hun roligt gå i gang med at slå tænder ud og miste fingre.

Håber den forsikring træder i kraft inden næste weekend, hvor hun bliver sendt på uledsaget udgang til mormor og morfar. Gad vide om overdreven fodring med is og deraffølgende tandskader, hører ind under sådan en forsikring?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Responses to Et godt parti

 1. marianne skriver:

  Synes det lyder som en god beslutning, det er vel osse meget rart at se om det job oppe Nordpå nu også er så fantastisk. Tænk at købe bolig deroppe og så finde ud af at jobbet er skod. Det ville være noget rod, ikke? Må vi så ikke få links til det i har kigget på, lidt nysgerrig er man vel altid.

 2. Singleton skriver:

  Er der nyt fra Hustvedt jeg ikke har hørt om????? og tillykke med det store rådighedsbeløb.

 3. Nina skriver:

  Man fristes jo til at sige – det var jo dét jeg sagde 😉 Hvor er jeg bare jubel-lykkelig på jeres vegne. Kom hid – oh lyse fremtid med hårde hvidevarer og have!!!!

 4. Julie skriver:

  Her er så vidunderet i Helsingør – desværre for lille til os. Men den var tusind gange federe irl, end på de billeder. http://www.danbolig.dk/Koeb/Find+Bolig/Resultatsider/Vis+bolig.htm?propertyid=KN26129&brokerid=023&address=Sudergade%209%20F,1%20th&externallink=1

 5. marianne skriver:

  Jep – tænkte nok det var den. Den er da også bare super-lækker-nuttet-romantisk-sød. Er sikker på i finder noget fedt, især nu hvor mulighederne lige er forhøjet rent økonomisk 🙂

 6. tine skriver:

  Nøjjj hvor er det dyrt, dyrt , dyrt… fuldstændig vanvittigt i mine øjne. Vores hus er 400000 billigere end den lejlighed og har langt mere plads. Men selvfølgelig , vi bor også 60 km fra Kbh.

 7. kriss skriver:

  Ikk for noget, men på min ulykkesforsikring var Martin dækket til han blev 3 – troede at det var sådan på alle ulykkesforsikringer, bankmanden ved vel.
  Det er da godt nok et pænt beløb bankmanden mener i kan købe for – men tiderne er jo skiftet og din lejlighed er jo nok steget en hel del de sidste par år.
  knus

 8. Bodil skriver:

  Lækker, lækker lejlighed – men man kan godt se på billederne at den også er lille. God beslutning at blive boende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.