Experimentarium – du bliver sjovt nok klogere!

Lige en anbefaling – hvis du har bedre tid end mig, og ikke allerede har planlagt alle dine weekender resten af året (stort set), så skulle du måske pakke dine unger sammen og tage dem med på Experimentarium City, hvor de for tiden har en særudstilling om hjernen.

Kristoffer og pigerne var der med nogle venner for lidt tid siden og de var meget begejstrede.

Det er sjovt med al den interaktivitet og det minder rigtig meget om nogle af de ekstremt fede steder jeg besøgte i USA for 3 år siden. Det er også sjovt at træne hjernen, noget alle kan have glæde af, børn såvel som voksne.

Jeg skal i hvert fald træne min noget mere, for jeg skal overskue alle de nye fede bøger der udkommer her om efteråret. Jeg er allerede håbløst bagud med at skrive om dem, og det bliver ikke bedre efter næste weekend og Bogforum. Der skal jeg bl.a. møde forfatteren Sophie Kinsella, som jeg har været glad for i rigtig mange år. Hun kommer med endnu en bog i serien om Rebecca Bloomwood, som jeg glæder mig ustyrligt meget til at læse. Og hvis du også kan lide den slags morsomme, useriøse og romantiske bøger, så kommer her endnu et tip – der er en ny side på facebook som hedder Lovebooks og der kan du helt legalt slå den hjerne du lige har trænet op fra, og bare nyde.

 

Dette indlæg blev udgivet i Fagligt og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.