Fødselsdag, på ugebasis

Klara tror hun har fødselsdag hele sommeren. Vi har hele tiden sagt til hende, at til sommer har hun fødselsdag. Og nu er det jo sommer. Og hun har haft fødselsdag. Og det ene hænger ligesom sammen med det andet. Så længe det er godt vejr, er det sommer. Og så længe det er sommer, har hun fødselsdag.

Og vores måde at fejre den på gør det ikke bedre. Det startede allerede sidste fredag, hvor min ene moster var forbi her, med en gave til Klara. Lørdag var vi så på fyn, og Klara fik en gave af oldemor og en fra mig og stoffer. Søndag fik hun så en af mormor. Mandag er den egentlig fødselsdag og dér fik hun mange gaver fra flere. Tirsdag kom hun hjem og fik de sidste gaver af mor og far. Onsdag…. hmm, onsdag var der måske ikke nogen gaver. I dag torsdag, fik hun en lille ting af mig igen og så fejrede vi fødselsdag i børnehaven. Og i morgen kommer hendes gamle mødregruppe veninder og så går det løs igen. Så de der folk der fejrer bryllup i tre dage og tror de er noget, de kan godt pakke sig.

Det var ellers rigtig hyggeligt i dag, i børnehaven. De er nu søde, når man ikke selv har ansvaret for sådan 18 stykker af dem. Efter indtagelse af sukker-muffin-bomber.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

One Response to Fødselsdag, på ugebasis

  1. kirsten skriver:

    Ja, det kan hurtigt blive noget af et ræs. Men mon ikke Klara synes, det er ok 🙂
    Vi var ude at handle i ulvetimen i dag. Hvorfor måtte de ikke få noget.. Vi får jo aldrig lov til noget som helst, dumme mor…
    Nå ja, bort set fra at de selv fik lov at vælge en ting i en legetøjsbutik i formiddag, efter de havde fået taget blodprøve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.