Faber gardiner og nattesøvn

Hvis nu det havde været USA, det her, så havde Faber været nødt til at vedhæfte en seddel til deres gardiner, hvor de fralagde sig ethvert ansvar for børns nattesøvn, mit sexliv og min nattesøvn. For jeg har høje forventninger. Nu er der MØRKT på det børneværelse. Nu skal de sove! Blev der sagt.

20120510-151646.jpg

Og pænt er det også. Og professionelt. Kl. lidt i tre ringede det på døren. Ind kom mand fra House of Blinds, med gardiner og værktøj. Skrue skrue skrue, og 10 min efter var han ude igen. Tror heller ikke han kunne holde til mere, når man tænker på hvor mange spørgsmål han nåede at svare på, i de 10 min. Ikke fra mig. Jeg nåede lige at tømme og fylde opvaskeren. Nej, fra den 4 årige entreprenør og de to 8 årige Beavis og Butthead typer, der sad under et bord med deres hestekort og fnes konstant.

20120510-151652.jpg

Og se lige æbletræet, hvor det blomstrer. Hvis det ikke sælger min underbos lejlighed på søndag, hvor de har fremvisning, så ved jeg da ikke hvad der skal til.

20120510-151706.jpg

Måske at jeg binder hende her til sengen? Og mørklægger hendes værelse imens? Så de mulige køber ikke tror der bor tusindvis af små elefanter heroppe…

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

2 Kommentarer til Faber gardiner og nattesøvn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.