Familien med på arbejde

Havde dejlig fridag fredag. Vi tog til vores første 2 års fødselsdag nogensinde, hos Klaras lille grrrlfriend Johanne. Det var hyggeligt, og børnene legede og larmede og faldt ned, og spildte vand og løb omkring og skændtes om tingene, lige sådan som den slags nu skal være. Var faktisk først hjemme omkring 17.30, hvor den gode stof så havde hentet thaimad. Mmmm.

Gik rimelig tidligt i seng – i hvert fald før midnat. Hvilket var et klogt træk, eftersom Klara stod op 06.15. Måske man skulle begynde at overveje mørklægnings gardiner? Jeg vågnede ved at hun lå på maven i sin seng og sang baby baby baby, og så havde hun trukket sin "baby-bog" (den hedder Jeg vil også være baby, og handler om pigen Tot og hendes nye lillebror) op i sengen og lå og læste den. Hun elsker den bog. Måske fordi handlingen indeholder alt hvad Klara kender til? Tot vil tisse, sove, spise og tale som en baby. Der er bananer, telefoner, stole, borde, dukker, bamser, kopper og alt muligt andet i, som vi kender fra vores eget liv. Sådan har det fleste det jo – vi vil gerne læse noget vi kan relatere til, ikke?

Nå, men jeg var altså tidligt oppe, og det forvirrede mig rigtig meget. Omkring kl. 8.30 var Klara og jeg i bad, og jeg havde det som om halvdelen af dagen allerede var gået, og jeg kunne ikke forstå at vi blev ved med at have så god tid. Jeg skulle møde på arbejde kl 11.

Så stod stoffer op, og han og klara besluttede at tage med mig på arbejde. Så vi tog metro og s-tog og klara elskede det og jublede og råbte "stoooor tog" hver gang et nyt s-tog rullede ind på perronnen. Det var helt hyggeligt at have dem med. Klara sad nede i børneafdelingen og tegnede og legede med dukkehus, klodser og bamser. Stoffer læste lidt avis og holdt øje med hende, og jeg arbejdede jo så lidt.

Kl 12 aftalte jeg med min med-børnebibber kerstin, at jeg holdt en lang frokostpause. Og så gik den lille familie på pizzarestaurant på strandvejen. Viiildt hyggeligt!!! Dejligt afbræk i arbejdsdagen 🙂 Og så løb jeg tilbage på arbejde og de andre to tog en bus hjemad, og Klara var helt klar til en lur!

Det er dejligt med sådan et fleksibelt arbejde, hvor man selv kan styre så meget. Nu er der så nogen timer til jeg har fri, og så skal jeg hjem og holde lørdag. Og i morgen tager vi til albertslund og mødes med de andre mødre og børn fra juli-2003 siden på ND. Dem har vi ikke mødt før – kun Carina og Lorenza, så det bliver spændende.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Familien med på arbejde

  1. Liza skriver:

    åh mand, bare så du ved det, så synes jeg at dit liv virker meget mere spændende end mit 😉 Mit liv er jo fuldstændig dødt i forhold til dit Julie ! Vær glad for, at du har kontakt med så mange søde mennesker (det er du sikkert også), for jeg kan da godt se hvor isoleret jeg er, puha… sikke en reminder ;-)) Håber I får en skøn og dejlig weekend søde 😉 Knus fra hende der har en dårlig dag/dårligt liv ?? 😉

  2. Karin skriver:

    Sjov detalje. Line i Albertslund har jeg kendt fra før Gustav blev født. Jeg gik til svømning sammen med hende og tre andre, da vi var gravide – vores egen lille ND-gruppe. Det kniber lidt med kontakten nu, men jeg håber, at I havde en rigtig god dag. KH Karin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.