Fantastiske Toyota

Så så man lige mig blive toyota ejer. Oven i købet en rap lille rød en. Jeg har nu ellers altid set mig selv som VW Lupo typen, men det var jo i fortiden. Nu kører jeg Toyota Starlet og det passer mig helt fint. Indsætter billeder ved anden lejlighed – det har jeg ikke tid til nu.

Der er jo så meget jeg skal nå at skrive.

Vi havde en rigtig god weekend. Til de mange der bekymrede sig på mine vegne kan jeg sige, at jeg mest af alt er typen der digter og at mit liv – big surprise - ikke altid udspiller sig 100 procent som det fremstår her på bloggen. F.eks. i tilfælde med planen i lørdags, så blev den modereret i det øjeblik jeg vinkede farvel til Klara. Jeg gad da ikke tage i Magasin. Jeg købte frokost i føtex og den nye roman af Marian Keyes (som jeg i paranteres bemærket er helt utroligt skuffet over. Den er ikke sjov og den halter afsted – jeg har CHOK ikke engang læst den færdig endnu!!!!)

Om aftenen modererede vi også en del. Vi gad ikke tage ind til byen, så i stedet hentede vi mad på Chr.Havn, hos Spicey Kitchen og tog det med hjem sammen med 3 film. Vi så Crash (utrolig god!), Stolthed og Brudgom (sjovt med det indiske, som jeg jo elsker, men for lang og ikke noget særligt) og Flightplan (spændende! Lidt for meget med et barn der forsvinder, når mit eget nu heller ikke lå på sin plads inde i soveværelset).

Vi gik ret tidligt i seng og det var næsten det bedste – at kunne sove uden at blive vækket af nogen lille sur stemme, og så vågne kl 08 og føle sig total udhvilet. Og have morgen-uægteskabeligt samkvem. Kan man aldrig med et vågent barn hjemme. Så hentede stoffer avis og morgenbrød, og så så vi en masse afsnit af den der serie, Rome, på dvd.

Sidst på eftermiddagen kørte vi til Fyn og det blev så vores sidste tur i den gamle grimme lortebil. Og Klara blev rigtig overrasket og virkelig glad for at se mig (os). Mandag formiddag hentede vi så den nye bil, og nu er vi hjemme igen og stoffer er taget ud for at snakke med sin speciale gruppe, Klara sover og jeg sidder her. Så kender vi det igen. Samme gamle hverdag. Nu med Toyota.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til Fantastiske Toyota

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.