Farlig fridag

Men hold op, hvor har jeg hygget mig og det er faktisk meget længe siden. Normalt laver jeg alt muligt socialt på min fridag, med Klara og med alle vores veninder og deres børn osv., men i dag var jeg bare mig. Alene hjemme.

Stod op og hjalp lidt med klara og gik så i seng igen da de kørte. Sov til kl 10 og brugte resten af formiddagen på at læse den nye Marian Keyes roman.
Og den er rigtig god. Virkelig. Ikke som den sidste, Vandmelonen, som jo også er skrevet for 10 år siden og først udgivet nu, fordi hun er blevet kendt. Denne her, Er der nogen?, er spritny og rigtig god, fordi forfatteren jo er blevet dygtigere med årene. Den kan jeg kun anbefale. Men man tuder en del.
Nå, men den var så god at jeg var så opslugt, at det kom noget bag på mig at kl. allerede var 12.30 og jeg skulle være ved min nye frisør kl. 12.45 til en hårologi test. Det er noget hvor de tager et af ens hår og analyserer det i en maskine, som kan måle fugt og protein indhold i ens hår. Det stod skidt til med mit. Ikke med længderne, som var overraskende velplejede, men med det på toppen af hovedet, som er vokset ud efter graviditeten. Så jeg fik blandet min specielle shampoo og glæder mig allerede til resultatet. Jeg har prøvet hårologi før, og jeg ved det virker. www.haarologi.com
Bagefter slog jeg mig lidt løs med nogle ting til en pakkekalender, og jeg fandt også en ny kjole, som jeg vil bruge til både jul og nytår og hverdag. Føltes helt godt, bare at sige til helvede med det, og købe noget til mig selv. Har ikke gjort det siden august tror jeg, og det er dybt naturstridigt for mig.
Jeg er også begyndt at skrive ønskelister og jeg har købt indpakningspapir og bånd. Åh, man glæder sig i denne tid. Men jeg mangler to ting: 1) nogen der ved hvor man kan købe en lækker julesok, sådan en man kan hænge op og putte en kalendergave i hver dag? og 2) nogen der ved, hvor man kan købe en lækker elefanthue, gerne med noget uld i?
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Kommentarer til Farlig fridag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.