Fejring af rejser!

Lad os fejre det med rejser. Jeg tager vest på og masSøren har lige været øst på. Derfor trænger han nu til opmærksomhed, og det vil jeg helt sikkert også gøre, når jeg kommer hjem.

MasSørens opfattelse af opmærksomhed indebærer så, at han giver andre opmærksomhed. Derfor kan du nu, i en lynhurtig runde, være den heldige vinder af en omgang opmærksomhed hos masSøren. Den er steget i værdi siden sidst, fordi han nu er færdiguddannet og endnu dygtigere end før. Men desværre kommer han ikke så tit til Århus mere, så hvis du vælger at deltage skal du være parat til at rejse til Sjælland efter opmærksomheden. Hvis jeg kan tage til USA, så kan du da også tage til Sjælland.

Så, hvis du vil have noget opmærksomhed og give masSøren noget opmærksomhed, så smid en kommentar. Du behøver ikke stå på hovedet, holde vejret, oprette en blog, linke eller love at elske mig forevigt, men det er okay, hvis du gør. Whatevs.

Jeg trækker lod når jeg får lyst, lige pludselig, men i hvert fald inden jeg tager afsted til staterne. Uhh!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

30 Kommentarer til Fejring af rejser!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.