Ferie

Vi har ferie nu. Det er godt nok.

Stoffer og Klara var i Planetariet i weekenden. Og i dag var vi i Tivoli hele dagen. De havde turpas og jeg havde Agnes, og så prøvede de ellers alle de vilde ting. Klara var i snurretoppen to gange. Hun var så lykkelig og glad, for hun havde glædet sig såå længe. Hun elsker Tivoli men vi kommer der egentlig ikke så tit. Der er for mange turister året rundt. Her er Agnes, som i korte stunder kan finde ud af at sidde lidt op efterhånden – man er vel snart 5 mdr. Det var kun bygevejr om formiddagen, så blev det sol.

agnes 

Ferien kommer til at bestå af lutter hyggelige og børnevenlige ting. Vi skal i sommerhus ved Marielyst nu her når det gode vejr kommer tilbage. Og torsdag skal Klara i cirkus med farmor og farfar. Så skal vi hygge med andre mødre og børn, og vi skal en tur til Fyn til mormor og morfar. Vi skal også nogle dage til Jylland, på bondegårdsferie. Et sted i midtjylland med heste og katte og geder og høns og kaniner og afslapning. Og i køreafstand til Klaras version af himlen – Legoland. Vi tager også i Givskud løvepark, fordi vi jo alligevel kommer gratis ind med vores Zoo årskort.

Til sidst, efter alt det her, slutter vi af d. 10.8. med en dejlig barnedåb for Agnes, hjemme i Vanløse. Vi har lejet en cafe og får buffet og alting serveret. Og jeg glæder mig rigtig meget. Så det er jo ikke for sent at lave navnet om… er hun alligevel en Debika? En Baloo? En Kiki eller en Coco? Skal vi stave det Agyness? Nej. Hun er bare Agnes Sofie, er hun. Hun er perfekt.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

16 Kommentarer til Ferie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.