Fest resume og mandag på job

Puha, ja, mandage… havde helt glemt alt om dem.

Men først skal være først – festen i søndags! Nøj, hvor blev det en god fødselsdag. Vi fik fortalt alle gæsterne at de skulle møde op på cafeen i stedet for i haven, og det gjorde de så. De fleste af dem til tiden, men en enkelt familie som lider under kombineret amme/graviditets-hjerne kom 2½ time for sent, da de havde læst kl 12 som kl 14… 🙂 jeg nævner ingen navne, men I ved selv, hvem I er! Det generede dog ikke stoffer, da der så blev meget af deres hjemmebagte lækre lagkage til overs (alle var meget mætte af al den lækre mad kl 14.30), så stoffer fik halvanden lagkage med hjem og nu en dag senere er der kun en halv tilbage…
Det var en stor succes, at folk havde mad med i stedet for gaver. Der var rigtig meget – lækkert og forskelligt og det meste blev spist helt op. Men laver man en cost-benefit analyse, så tror jeg nu nok jeg har tjent lidt på den fest, for vi har da køkkenet fyldt op med frugt og sodavand og kage og lidt salat.
Der var selvfølgelig også nogen, som ikke kunne forstå en direkte ordre, og som alligevel medbragte gaver. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige til den slags, for jeg bliver da enormt glad for det, men på den anden side synes jeg det er alt for meget og bliver helt flov og siger tak alt for mange gange. Men da det nu er Klaras dagbog, så lad mig da opremse, hvad hun fik, så hun selv kan huske det om mange år.
Mormor og morfar; børneopsparing med 500 kr. OG 100 kr om md. fra nu af. Hugo sparebøsse og hugo badebold (sikkert fuld af pthalater… tak bg bank!) Samt 100 kr. i 5'ere så vi kan vaske tøj (for pokker mor…)
Moster Mette; børne-pap-bog på spansk (!), med en hest der kan vrinske (stort hit – klara har allerede bidt hovedet af en af hestene)
Farmor og farfar; weekendseng og sødt shorts sæt.
Farbror Mads og tante Karen; pasning en aften samt gavekort til biograf til forældrene (fantastisk gave)
Mors venner Maria, Anne og Jens; sød lyserød kjole med sommerfugle på, fra Debenhams.
Mors Gudfar og hans kone; 500 kr. (og en plante til mor :-))
Sanne og Mattias; cowboyspencer, to små papbøger, seje solbriller (som hun faktisk ikke hiver af igen!) og HITTET= en rød lille kuffert! Hun slæber den med alle vegne! Endelig har jeg min taske i fred – barnet har fået sin egen. Stor stor succes! 🙂
Fars venner Henrik og Sarah; blebadedragt, lyserød med små blomster.
Fars venner Bo og Monica og Asta (2 år); bogen Jeppes Sut og en afskyelig cd-samling der hedder Børnenes Sangskat 1. De sagde selv, at det var en hadegave, og ret har de, for sjældent har jeg da hørt noget så frastødende. Jeg vil med sikker stemme sige, at DEN har vi ikke købt på de danske folkebiblioteker! Anti-kvalitet!
Af malo, mathilde og D fik hun en fin blå og hvid strikketrøje – meget meget sød!
Af Trine, Ronja (fra mg) og far-T fik hun Godnat Alfons Åberg – men den har vi, og den kan ikke byttes, så den ryger videre i gaverotationen. Det er jo ellers en god bog.
Og sidst men ikke mindst, fik vi jo nok dagens største gave af Sara, Selina og Luan – lov til at låne den gode cafe, al deres uvurderlige hjælp og arbejdskraft, de suveræne cookies og oven i det en fødselsdagsgave også. TAK er kun et fattigt ord, og jeg er glad for at så mange af gæsterne købte øl og kaffe, så de da tjente lidt på dagen også. Jeg håber meget, at de en dag får brug for noget grafisk design, lidt bibliotekariske ydelser eller noget, så vi kan gøre en gen-tjeneste. Tænk, at nogen folk er så venlige og gavmilde.

Ja. Og så blev det jo mandag. Jeg var ikke meget for at stå op kl. 7, for jeg havde sovet rigtig dårligt. Det lykkedes mig at træde på en hveps inde i stuen søndag aften og blive stukket lige under storetåen. Så hele min forfod svulmede op mens jeg skreg og hylede som en sindssyg hystade og råbte op om at svulme op og dø… og løb ud og tvang min fod op i håndvasken og stod med den under koldt vand og tudede i 20 min. Til mit forsvar kan det siges, at jeg aldrig er blevet stukket før, og ikke vidste om jeg var allergisk. Jeg døde så ikke, men det gjorde afsindigt ondt (ikke som veer, men alligevel!!!) så jeg kunne ikke sove. Og halv 4 vågnede Klara så, og halv 5 og kl 6 og så igen 7.

Og så tog jeg på arbejde med en svulmet fod og humpede rundt efter folks bøger og diverse… Jeg brugte også lige en time af min arbejdstid på at hænge i røret til min a-kasse og lytte til rigtig dårlige evergreens, mens jeg ventede på at snakke med en sagsbehandler. Da hun så endelig tog den, fortrød jeg næsten, for mage til beaureukratisk cirkus skal man da lede længe efter. Det tager for lang tid at læsse galde ud over alt det med de suppl. dagpenge nu, men det kommer I til at høre mere om! Jeg hader det allerede…

På vej hjem mødtes jeg med Nina og var det halve amager rundt for at finde en cafe med kage på menuen – hvad fanden ligner det at have udsolgt af kage? Det er da ikke en måde at drive forretning på??? Og så sidst på eftermiddagen hvor man bare er sukkerkold… Så ud og handle og så hjem til den hjemmegående husfar og det lille barn, som blev noget så glad for at se mig og straks faldt i søvn ved mit bryst og sov en time, og derfor var frisk til aftensmad, men først ville i seng kl 22. Inden da kom martin og sofie forbi og afleverede kattene, for de tager til frankrig resten af juli, så nu er kattene hjemme igen, efter et par uger hos deres biologiske far. Og nu er jeg smadret og vil ind og sove (men er allerede urolig for natten, for hun ligger derinde og hoster…ikke noget godt tegn), for i morgen skal jeg arbejde til 16.30! Puha 🙂 Godt man snart går ned på 11 timer!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.