Finally fredag!

Den første uge tilbage på arbejde, efter ferie, er altid hård. Især når vejret insisterer på at håne en så voldsomt. I dag er det da i det mindste lidt mere arbejds-agtigt vejr. Og så er det fredag, og Klara kommer hjem fra koloni og det er alt sammen helt legale og gyldige undskyldninger for at spise sindssygt meget chokolade i aften. Så har man da noget at se frem til.

Og så har jeg fået en ny roman med hjem fra Biblio i dag. Rum, af Emma Donoghue. Den handler om en kvinde og hendes søn på 5 år, som bor i et rum på 11 m2. Sønnen er fortælleren, og sagen er den at kvinden er kidnappet, og sønnen er resultatet af voldtægt, og nu bor de så i et skur, hos en skurk. Den har fået virkelig god omtale, og jeg har glædet mig længe, til det blev min tur til at læse den.

Jeg skal også have givet nogle ting væk. Der er nogle øreringe, noget papir og nogle overraskelser på bedding. I næste uge – i anledning af, at alle kommer hjem til nettet i uge 32!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Finally fredag!

 1. Birgitte skriver:

  Det er en fantastisk bog. Du kan godt glæde dig.

 2. Karin skriver:

  Hej Julie, skulle I ikke gøre som på Amager og rykker ned på stranden næste år: http://bibliotek.kk.dk/node/2566

  Kh
  Karin

  • julesrules skriver:

   Vi har faktisk prøvet. Vi havde tre dage sidste år. Men vi har ikke personale nok til den slags. Vi holder jo også sommerferie og så er der altid svinetravlt på biblo pga alle sommerhus gæsterne. Jeg har dog ikke opgivet ideen – synes, det er oplagt!

 3. AB skriver:

  Uh, den har jeg haft fingrene i flere gange inden for de sidste par uger i boghandlerne. Jeg glæder mig til at høre, hvad du synes om den. Happy Friday! (og man skal aldrig bruge undskyldninger for at spise chokolade – IMO)

 4. Pia skriver:

  Uhhh Julie, den vil jeg SÅ gerne læse…følgende citat af Donoghue rummer så meget sandhed: “moderskab – selv under ideelle forhold – har elementer af mareridt såvel som af eventyr, science fiction og realisme. Det er en rejse som ingen anden, og det kan engang imellem føles som (lad os bare indrømme det, skal vi ikke?) et låst rum”. Måske vi snart ses :-* Det tror jeg da nok lige vi gør…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.