flere blomster…

Bedst som den første mystiske buket fra en endnu ukendt gerningsmand/kvinde er ved at visne, dukkede der en ny op! Hvad er nu det?? tænker I sikkert – skal hun nu til at holdes forsynet med friske tulipaner konstant?

Nej, det var såmænd stoffer som havde læst min blog (mine to sidste indlæg) den dag… og var blevet både vred og ked af det og så alligevel havde købt blomster med hjem. Jeg kan godt forstå han ikke kan lide at læse det, men der stod ikke noget som jeg ikke har sagt til ham ligeud og som han ikke ved i forvejen. Og det er jo min dagbog det her, hvor jeg får luft. Egentlig vil jeg helst ikke skrive om ham og om os, for det er jo meget personligt og man vil helst at alle tror det bare går så fint. Nok især fordi vores forhold startede som det gjorde, og vi derfor har en trang til at bevise overfor alle, at vi godt kan klare det. Hvilket jeg altså godt tror vi kan. Tror enden på det blev, at han bare ikke vil lære min blog mere, og det er da ok. Det styrer han jo selv. Så må vi se om han kan holde sig væk 🙂

"Festen" fredag aften blev faktisk ret hyggelig. Er det ikke altid sådan, når man ingen forventninger har? Jeg havde ellers næsten besluttet ikke at tage afsted, for det er længe siden jeg har været i så ondt et humør som i fredags, og jeg var også ved at få hovedpine. Men så var det jo, at stoffer trådte ind af døren med de der tulipaner, og sagde, at ligemeget hvad, så skal vi nok klare den. Og pludselig var min hovedpine væk 🙂

Tog sort festkjole med tyl-strutskørt under på og min nye hav-grøn-blå cardigan udenover, med min rützou-blomst-broche 🙂 Og så havde jeg det faktisk ret godt og tog metroen og s-toget til Hellrup, med god musik i iPod'en og min hvide skindtaske over skulderen, og følte mig helt vellykket. Havde også kontaktlinser på, og følte derfor at jeg godt kunne bruge lidt øjenmakeup (sker aldrig når jeg har briller på – synes det forstørrer mine øjne helt obskurt). Mødtes med chef og kollega på stationen i Hellrup ogh kørte derefter til Allerød med dem. Meget underholdende tur… vi kørte næsten ikke forkert, men vi måtte stoppe to gange og orientere os i krakkortet. Havde printet rejseplan ud fra nettet, men den var da fuldstændig fucked up. Kør 2.5 km ad kongevejen, drej til venstre ad ukendt vejnavn 7 meter, drej til venstre ad kongevejen 80 meter, drej til venstre ad sortemosevejen 900 meter. Er det bare mig, eller ville vi så være kørt i cirkler? Tror der er nogen som tager for mange stoffer inde på det der rejseplanen, eller også sidder de og får sig et godt grin på andres bekostning.

Vel fremme var der god champagne og en masse af den seneste 99.4 (99.4 er bibliotekar-slang for personsladder. Gruppe 99.4 er der hvor biografierne står=personsladder) jeg spidser jo rigtig ører når de snakker om, hvor mange af deres ældre (okay – tudsegamle) kolleger der har sagt op inden for de sidste par uger. Det er gået hen og er blevet en hel trend, tror jeg, eller også vil de skynde sig at sikre sig efterlønnen?

I hvert fald åbner det jo nogen flere døre for mig. Kan være jeg bliver nødt til at være i voksenafdelingen nogen år, men det kan man jo også lære en masse af.

I dag sov jeg så længe, mens stoffer og klara var i bad og hyggede sig. Og så gik vi en tur i amagercentret og kørte på rulletrapper og stoffer fik sig en ny jakke fra cottonfield. Det trængte han i høj grad også til!!! Og den her er lækker og kan bruges længe og til alt muligt. Senere i dag kommer moster mette forbi.

I morgen skal vi have besøg af underboen Gitte, som gerne vil lære Klara at kende, så hun kan fungere som babysitter. Vi er bare glade for at hun gider, og for at hun aldrig har klaget over al larmen… Senere skal vi besøge Karin og Ida, tror jeg. Og snakke cafeplaner og den slags. Stoffer skal med, for han skal nok lave noget grafisk arbejde for cafeen.

Og nu ser vi byggemand bob.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Responses to flere blomster…

 1. Karin skriver:

  Nogle gange skal det altså ses på tryk. Hvor ville det være dejligt, hvis Stoffer blev lidt mere afklaret af at se det sort på hvidt.
  Det er nok ikke så dumt, hvis han smugkigger i din weblog fra tid til anden.
  Jeg håber den gode trend holder! Vi ses 🙂
  KH
  Karin
  PS
  Du har da bare været så superlækker i går!

 2. Carina skriver:

  Hej Julie. Jeg forstår godt at din hovedpine bare sådan lige forsvandt. Han fik vist sagt lige det du havde brug for. Dejligt med en god fest. Kunne en af de ældre damer fra børnebib ikke tage og gå på efterløn, så du kunne få en fuldtidsstilling der?? Knus Carina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.