Flotte tal

Nåmen prøv at gætte, hvor mange af denne husstands beboere der har haft mellemørebetændelse i år?

Ja, vi ligger nu flot, på 75 procent. 3 ud af 4 af denne families medlemmer, har allerede haft mellemørebetændelse i år. Pragtfuldt. Det er da ret godt gået, og jeg er sikker på, at der er en præmie man kan vinde. Hvis jeg har ret, og det ved I jeg har, så vil jeg gerne modtage præmien kontant. Konto nr. kan rekvireres.

Og nej, jeg har ikke tjekket om jeg får noget tilbage af skat, for hver gang jeg prøver er de enten ved at opdatere indhold eller også skriver de, at de har travlt og jeg skal komme igen senere. Naivt af mig, men jeg troede at det smarte ved en hjemmeside var, at den gav adgang til alle på en gang, så man ikke skal sidde i kø. Jeg tror, de prøver at undgå mig. Det er derfor. Og de forsøger at undgå mig enten fordi a) jeg skal have ALLE penge i landet tilbage i skat. Alle. Også dine. Og det har de ikke råd til, så nu holder de mig hen. Eller b) jeg skal betale så stort et beløb i restskat, at de ikke selv kan tro på det og nu regner de det efter igen og igen.

Men mens vi venter, kan jeg heldigvis underholde mig selv med at give endnu et af mine børn bredsprektret penicilin. Det er altid SÅ sjovt.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til Flotte tal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.