Flyttedag

Så oprandt pakkedagen og flyttedagen.

Jeg vågnede i morges, efter en urolig og forstyrret søvn, og vidste bare, at jeg ville være æskesur hele dagen. Jeg ved det, men jeg kan ikke styre det. Jeg er så irritabel og det smitter naturligvis af på mine omgivelser. Tror sådan set det er min krops naturlige måde at beskytte sig på, når jeg har ægløsning. Der er ingen fare for, at nogen gider befrugte dét her…

Første konsekvens var jo så klart nok, at Klara anlagde fistelstemme og hang og pylrede endnu mere end normalt for en 3 årig. Anden konsekvens var – også klart nok – at stoffer og jeg har snerret af hinanden hele dagen, og at han slet slet ikke var modtagelig for alle mine gode råd omkring, hvordan man pakker ting i kasser på den mest optimale måde. Helt ærligt, jeg prøvede jo bare at hjælpe. Vi har også nået at skændes om; penge, mad, børneopdragelse, min opførsel, hunde, aviser, sushi, vores venner og mangel på samme i en flytte-situation, verdenssituationen og om det er nødvendigt at pakke porcelæn ind i aviser, når man flytter. Så vi skulle sådan set være godt dækket ind på alle områder.

Som en perfekt afslutning på dagen, var jeg i fakta og handle og glemte de superflyers jeg ellers havde købt og betalt, for at gyde olie på vandene.

Jeg tror ikke, jeg overdriver når jeg siger, at jeg aldrig har glædet mig så meget til at komme i seng.

Og bare rolig. Om lidt tager han mit internet, men jeg tager på arbejde på mandag og får lidt fred og ro, og så hører I nyt.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Kommentarer til Flyttedag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.