flyttetid igen?

Jeg synes, jeg har flyttet temmelig meget her på det sidste. Først fra lejligheden til huset her, så arbejde – og Klaras børnehave. Og nu flytter min blog nok også.

Jeg har læst rygter om, at smartlog – og til jer der ikke ved det, så er smartlog det sted jeg har min blog liggende og som gør alt dette muligt – vil ændre en masse i deres system. Det skulle bl.a. resultere i, at man ikke så nemt kan rode med html'en og personliggøre sin blog, og det vil jeg da blive meget ked af. Jeg har nu brugt knap 3 år på at få min blog til at se ud som den gør i dag, og jeg er sådan set enormt glad for den. Især synes jeg mine tegninger, som Pia Olsen har lavet, passer perfekt til mig.
Så med hjælp fra Acq gik jeg i går aftes i gang med at lære at bruge wordpress, som er en form for blog software, som jeg kan bruge til at få lavet en blog på mit eget domæne.
Og domænet har jeg jo haft liggende i årevis. Det skidt ligger bare og samler støv, fordi grafikerkæresten ikke kan beslutte sig for, hvordan min hjemmeside skal se ud.
Og nu overhaler jeg ham så. Nu gør jeg det bare selv. Bloggen er der nu, men jeg mangler stadig at fikse udseendet. Jeg er ikke specielt stærk i html, så det tager lidt tid at rode det på plads. Men I bliver de første der får en invitation til indflytterfesten, det er da helt sikkert.
Mht alt det der gik op i røg på den gamle pc, så er vi ikke nået længere med det endnu. Stoffer havde heldigvis alle billederne på sin eksterne harddisk, så de er reddet. Han har også en kopi af mit CV, mine ansøgninger og en af novellerne, fordi jeg gennem tiden har sendt dem til ham.
Den Næste Store Generationsroman har han ikke, men jeg tror en af mine veninder har første kapitel liggende, for jeg sendte det til hende engang, for lidt kritik. Du ved selv, hvem du er, så du må gerne sende det tilbage, hvis du har det liggende endnu. Maya.
Der skal nok være andet, som jeg lige har glemt, men vi tager begge hd fra pc'en med ned til min svigerfar, næste gang vi skal den vej, for han har styr på den slags.
Ellers har vi en fredelig lørdag. Jeg slapper af, Stoffer har passet Klara og hendes veninde Sara – de cyklede en lang tur og har leget i haven. I aften starter genudsendelserne af Matador – og der kommer MGP. Sidst nævnte må jeg nok ikke se for kæresten. Han krummer altid tæer af pinlighed på sangernes vegne, så nu er han kørt op for at leje en film.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Kommentarer til flyttetid igen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.