Fødselsdag med sponsor

Nå, men min fødselsdag er ligesom kommet snigende. Jeg synes juni er fløjet afsted og jeg havde ikke som sådan tænkt mig at fejre de 37 24 år.
Men så fik jeg en mail. Om jeg ville have en kasse med grillpølser. Og noget chilipasta og chilimarmelade. Og noget rapsolie. Og spise det og blogge om det.
Og så var det som om, jeg var halvvejs med en fest allerede. Så hvorfor ikke? Livet er værd at fejre, all is well på sin egen bizarre måde og fuck da om jeg ikke skal have en fødselsdagsfest! Så nu har jeg inviteret gæster på den der “hvis der er heldagsregn skal I ikke komme, og gider I forøvrigt tage noget brød/salat med?” måde.

Pølserne er her:

20130620-211234.jpg
De er fra Kokkens Favorit og ser gode ud. Skal nok sige mere om dem efter søndag. Og chilien er vild. Fire forskellige glas. Det bliver en FEST, siger jeg dig!

20130620-211359.jpg
Det er sådan et lille firma med en personlig historie der laver den. Du kan læse mere på ….

Olien ser også fin ud, den er svensk og jeg forstår ikke et ord af pressemeddelelsen.

Oven i det har jeg så besluttet at bage deathbychocolate chokoladekage og servere den med syrlig vanille-rabarber kompot, som simrer i skrivende stund. Tak til kollega for stor pose rabarber! Og der ud over har jeg gang i årets første grydefuld hyldeblomstsaft og vil i morgen koge noget mojo rojo a la Undreland

Så ja. Det bliver en fest. 10 voksne og 7 børn. En lovende vejrudsigt. Og jeg ønsker mig ingenting. Ingen lækre ønskelister i år. Sært.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv, Sponsoreret og tagget , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Fødselsdag med sponsor

  1. AB skriver:

    Jaaaaa, jeg glæder mig!

  2. Mette skriver:

    Du ønsker dig ikke noget i år? What? – Hvad gør jeg SÅ? Har jo nærmest altid bare kopieret din ønskeseddel, fordi det passer perfekt med at jeg aldrig kan finde på noget, og at min fødselsdag falder 2 uger senere…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.