Forandring fryder

Kender I det med, at man nogen gange når dertil, hvor der skal ske noget?

Så bliver man klippet, eller man begynder at løbe. Man køber nyt tøj, skifter kæresten ud, søger andet arbejde, tager med sin søster til brandmands-fest, flytter til Miami og begynder at leve af at danse i musikvideoer, eller noget. Hvad man nu finder på. Jeg synes, jeg kan huske flere gange i mit liv, hvor jeg når ind i sådan en fase af omskiftelighed. Ikke så meget fordi jeg så vil til at være en anden, men mere fordi jeg på en eller anden måde har mistet fokus på mig selv, eller bare mistet mig selv punktum. Og så skal jeg gen(op)finde mig. Hvem var det nu, jeg var? Inde under Moar, Bibliotekar, Husmor, Kæreste osv. 

Nu har jeg været “på barsel” længe nok. Nu skal der ske noget. Nu skal jeg tage aktivt ansvar for mig selv og ændre ting og gøre ting. Jeg vender skiltet om fra Lukket til Åben. Gang i forretningen. 

Nogen gange holder den entusiasme kun indtil næste gang jeg får hovedpine, næste gang mine børn er skingrende skøre eller næste gang whatever. Undskyldninger kan man altid finde.

Andre gange varer det ved. Og rykker ved ting. Håber VIRKELIG det her, er en af de gange. Det er så tiltrængt. Nye stilletter. Nyt hår. Fladere mave. Mere af den rigtige mig udenpå. Når jeg ser mig i spejlet kan jeg slet ikke genkende mig selv. Jeg er WAY sejere end det her praktiske-gris look. Way. Inden i, sparker jeg røv. Uden på, bager jeg tærte og hænger vasketøj op. Inden i, råber jeg fuck jer, røvhuller og skrider. Uden på, siger jeg mm hmm og kigger væk.

Nogen der kan huske denne her?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=eVqeSfGXIwA&hl=en&fs=1&color1=0x402061&color2=0x9461ca]

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Kommentarer til Forandring fryder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.