Forsøg med billed fra phon


Jeg tog til Teitur koncert i går. Og stod forrest. Det var dejligt. Jeg ville have blogget live fra scenekanten og uploadet billeder live, men så gad jeg ikke. Jeg ville hellere nøjes med at lytte. Men jeg kunne have gjort det. Den her Tlf kan alt. Jeg ligger i min seng nu. Jeg behøver aldrig mere stå op for at blogge!!
Med mindre, selvfølgelig, jeg gerne vil opleve noget at blogge om…

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

One Response to Forsøg med billed fra phon

  1. Leda skriver:

    mmm… dejlige teitur 🙂

    Kan godt forstå du droppede bloggeriet live fra koncerten. Synes altid jeg undres over at folk har så travlt med at tage billeder, skrive sms-beskeder og snakke i telefon under koncerter. Som om det er vigtigere at fortælle hele verden at man har været til koncerten frem for rent faktisk at være til stede i øjeblikket…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.