Føtex madunivers

Nu hvor jeg prøver at gøre tingene nemmere omkring indkøb og mad, så leder jeg selvfølgelig også efter apps der kan bruges. Og her er en ny en. Føtex Madunivers. Den er til iPad og er virkelig lækker. Rigtig flot lavet og en visuel nydelse. Og så fungerer den også.

Man kan se ugens tilbudsavis, og via den markere varer og tilføje dem til sin indkøbsliste. Eller sætte sin indkøbsagent til at holde øje med den vare, sådan at man får besked når den er på tilbud igen. Man kan også finde en madplan, der har fokus på pris. 4 dage, 4 mennesker, for 20 kr. om dagen. Det skal da prøves. Og hvis man vil prøve en hel madplan kan man nemt, med et klik tilføje hele indkøbslisten til sin egen indkøbsliste.

Og det virkelig smarte er så, at man kan synkronisere sin liste med app´en Føtex indkøbshjælp som man har på sin iPhone, og så har man hele listen med i lommen. Det er så smart!

Der ud over er der masser af lækre opskrifter at finde, og du kan også indtaste dine egne, så du har dem samlet. Og så er der en madlavningsassistent, der guider dig trin for trin gennem opskrifterne, og læser højt, så du ikke skal stå med fedtede fingre på din iPad skærm. Det er altså stadig smart.

Jeg ved godt Føtex ikke er det billigste sted at handle, men jeg vil helt sikkert prøve den der med 4 dage, 4 mennesker for en tyver om dagen. Selv hvis jeg så udskifter nogle ingredienser med mine egne foretrukne, f.eks. øko, vil det stadig være nogle billige måltider.

Hvis du også har fået lyst til at teste, så kan du nu vinde en voucher på 200 kr. til at handle i Føtex for. Skriv en kommentar med din bedste opskrift til hverdagsmad for børn og voksne, gerne med link, hvis du har det.

Dette indlæg blev udgivet i Give away, Sponsoreret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

12 Kommentarer til Føtex madunivers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.