Fredagshumør

Når jeg kører på arbejde om morgnen, hører jeg nogen gange radio og især om fredagen kan jeg godt lide det der på P3 med sms´erne med folks morgenhumør. Det er sådan at jeg bliver i endnu bedre humør af at høre om andre folk, der er i godt humør. Så mit fredagshumør er støt stigende.

Vi havde en god dag i går, med suppeaften i Klaras klub, og hvis der er noget der kan gøre mig i godt humør, så er det når andre serverer aftensmad for mig og vasker op og den slags. Det var virkelig hyggeligt. Og i dag er det bare fredag, jeg skal ingenting og glæder mig til at flade ud foran disney sjov sammen med de to små mennesker. Ham den anden skal ud og muntre sig. J-dag?

Og i morgen skal jeg slappe mere af og læse bøger og skrive. Jeg har drømt en ungdomsroman, skal jeg sige dig. Hele plottet, alle hovedpersonerne. Det var som en film i mit hoved, og jeg vågnede og speedskrev fire sider med noter. Det er fuldstændig ligesom med hende der skrev Twilight og drømte om en vampyr og en ung pige på en eng. Jeg har så drømt noget meget federe.

Og i morgen aften – The National i Forum. Det bliver fantastisk, sammen med Johanne!

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , , . Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til Fredagshumør

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.