Fridag med 6 årig

I dag holder jeg den første fridag med Agnes som 6 årig. Indtil videre er det vældig hyggeligt og minder meget om, da hun var 5.

Lidt senere besøger vi den formidable Céline, som leger med portrætfotografi. Jeg har tilmeldt Agnes som frivillig forsøgskanin, for jeg elsker Célines visuelle univers og vil gerne se min lækre, nuttede datter i det setup. Men jeg er onde mor, for hun er ikke altid vild med at blive fotograferet og hun har allerede meldt klart ud, at hun ikke vil smile. Det er der heldigvis heller ikke nogen krav om. Jeg tænker hun overlever, og ellers har jeg tænkt mig at give hende en masse slik som tak for hjælpen.

Her er f.eks. et af Célines egen smukke datter. Hun smiler jo heller ikke, vel?

Hvis man vil se mere af Célines fantastiske univers, kan man besøge hendes blog, og hendes skægge projekt Enfants Terribles Magazine der er et online tidsskrift med mange fantastiske billeder. Se seneste udgave her. Magasinet laver Céline sammen med den ligeså kreative og billedrige Søs, ovre fra Streetheart.

 

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , . Bogmærk permalinket.

One Response to Fridag med 6 årig

  1. Julia skriver:

    Glæder mig meget til updaten på dette indlæg… Og til at høre om, hvordan fotosession gik! KH J

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.