Gardiner

Nå, men så har jeg lige haft besøg af et voksent menneske i mit hjem. Jeg havde – som forventet – ikke nået at rydde særlig meget op, så det var sådan lidt… ja hej, kom indenfor og lad være med at måle spindelvævet med, når du måler vindueskarmen op… men hun tog det nu utrolig pænt og professionelt, så måske har hun set det, der var værre.

Og det er ikke fordi jeg havde glemt at hun kom, sådan som det var med mine forældre i lørdags… jeg lå i sengen endnu, og læste, og stoffer og børnene tullede rundt, da der pludselig var nogen der tog i døren. Stoffer sagde senere, at han lige havde nået at tænke, at så var nabopigen da  vist ved at føle sig meget godt hjemme her, for hun plejer nu altid at ringe på og stå udenfor og vente. Men så åbnede han døren og så stod min mor der – jeg hørte ham sige “hvad laver du her?” inden det pludselig slog mig som et lyn fra en klar himmel, at mine forældre da vist havde sagt de lige kom forbi lørdag, på vej til lufthavnen. Og tænk, jeg lever af formidling?

Godt så. Så er man blevet den type. Men de fik lidt rugbrød og et lift til metroen og jeg tror, de overlever.

Gardindamen hed Ulla. Og kommer fra noget der hedder House of Blinds, ude i Lyngby. Det virker som en meget moderne indstillet butik, med kataloget som app til iPad og alting! Og de skriver selv, at hvis man synes gardiner er et usexet fænomen, så skal man bare komme til dem. Ulla kom fordi hun samarbejder med Faber, og de vil jo gerne forbedre min nattesøvn med nogle pæne mørklægningsgardiner. Kan være de også kan sørge for det med den sexede oplevelse? Hvis nu børnene sover igennem, i deres egne senge? Det åbner jo op for nogle muligheder…

Ulla og jeg talte om, at mange yngre mennesker ikke bruger det med gardiner. Det har jeg også lagt mærke til. Jeg kender virkelig mange, uden gardiner. Inkl. mig selv. Jeg synes bare, der skal være frit udsyn. Og jeg gider ikke have sådan nogle støvsamlere hængende. Og jeg har sååååå mange ting og mennesker på mine 80 m2 at jeg ikke rigtig kan overskue noget der fylder i vinduerne. Men mørklægningsgardiner kommer man ikke uden om, slet ikke i de tider vi går i møde nu. I morges vågnede jeg omkring kl. 04, fordi fuglene sang meget højt, og da var der allerede sol udenfor.

Hvilket forøvrigt er skønt! Og jeg kørte på arbejde i formiddags, til et meget vigtigt møde, mens Gary sang for mig i bilen. Og jeg kunne bare mærke, at det her bliver en rigtig god uge!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Gardiner

  1. Søster/moster Mette skriver:

    Hende gardin-damen der; kommer hun også ud til fattige sygeplejersker som ofte arbejder om natten, og som har virkelig svært ved at sove om dagen fordi gardinerne bare ikke lukker tæt nok? Og giver gardin-damen så evt. rabat fordi den fattige sygeplejerske er din søster, og fattig, og desuden redder døende børn?

    • julesrules skriver:

      Hvis nu du oprettede en blog? Jeg skal da gerne spørge – det kan vel ikke skade. Men hvis du ville købe sådan nogle gardiner, så tror jeg det ville virke for dig. For hun målte præcist op og de bliver lavet særligt, efter de mål, så de slutter helt til, fra kant til kant. Så selv hvis du ikke må få rabat, kan det måske godt være en god investering for dig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.