Gider ikke

Jeg gider ikke være på arbejde mere. Jeg gider ikke, jeg gider ikke, jeg gider ikke. Min skulder gør ondt og mine øjne er tørret ud pga dårlig indeklima kombineret med kontaktlinser.

Jeg ville hellere være hjemme, men det gider jeg heller ikke.

Jeg ville hellere være i et helt andet liv. Bare i dag. Hvorfor kan man ikke vælge liv hver morgen, som man vælger tøj eller morgenmadsprodukt?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Gider ikke

 1. kristina skriver:

  Pernille er så fornuftig, hvis det nu var efter først til mølle princippet…men så skal man nok står grumt tidligt op for at få de lækre modeller – næ nej så snyder vi og går sent i seng og nupser de gode modeller med i seng.
  knus
  Kristina

 2. Det går ikke -for så vælger alle “Guld og Glamour” modellen – og så kommer vores stakkels gamle mennesker til at lide og vores stakkels skraldespande til at lugte fælt. SÅ på med handsken 🙂

 3. Karin skriver:

  Hej Julie
  Jeg kan kun slutte mig til de andre. Hvor ofte står man lige og tänker: “Hmmm, i dag gider jeg ikke at vaere en slank, laekker model med penge i banken, et fedt job, et yndigt og velopdragent barn og en overläkker mand, som forguder mig…”
  Tänk på hvor läkker, du ser ud med dine kontaktlinser. Så må man lide for skönheden (undskylder de underlige tegn, jeg er i Sverige i dag).
  KH
  Karin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.