Giv den væk nu

Så er der 109 der har stemt, i den her afstemning om hvem der skal have De Gale.

Og det kan godt være, du ikke vidste det, men 109 er lige præcis grænsen. Og eftersom det er min blog og jeg bestemmer, så er der ikke noget du kan gøre – hvem vil du klage til? Det nationale bloggerråd? Findes ikke, min ven. Og hvis det gjorde, var jeg nok præsident for det, kan du tro. Tro på det.

Nå.

Så derfor. 109 har stemt. 75 synes AB skal vinde bogen. Det er 68,81 procent. Der er kun 9 der synes jeg SKAL trække lod, og resten, 25 styks, er ligeglade og synes det er op til mig, fordi jeg er så klog.

Derfor er AB vinderen! Taadaaa. Tillykke Ann Birthe. Så behøver du ikke dø her og nu.

Det eneste – absolut eneste – der kan få mig til at skifte mening, er bestikkelse. Jeg vil forære dig bogen, hvis du vil købe den her til mig, ovre på Etsy

Det er ræven Mr. Bates. Som han ville se ud, hvis det var ræve der spillede hovedrollerne i Downton Abbey. Men altså, inkl. porto koster den over 400 kr. så det bliver en dårlig forretning for dig, at bestikke mig med den. Det vil være billigere for dig selv at gå ud og købe De Gale som graphic novel. Jeg siger det bare. For selv om jeg er ond og despotisk, er jeg også god og empatisk.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

4 Responses to Giv den væk nu

 1. emma skriver:

  hvor er den fiiiiiiiiin 🙂

 2. missfryd skriver:

  Det nationale bloggerråd !?? Jamen det findes da, og du ER vel præsidenten 🙂

 3. AB skriver:

  YES! HURRA! JUBII!

  Laver lykkedans i mit køkken 🙂 Tak tak tak Julies læsere og Julie! Julie for President af det Nationale Bloggerråd!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.