Give Away – MASSAGE

YEAH BABY! Jeg skriver det med stort, for jeg VED bare, at hvis der er noget vi elsker, så er det gratis massage! Har jeg ret? Jeg kan ikke høre jer? HAR JEG RET??

Ja, naturligvis.

Nå, men det startede med at jeg var vild med Suzy. Æoner af år siden (men jeg er stadig absolut vild med hende). Og så fandt jeg ud af, at hun havde en søster i Kina. Som også var på den babyklub hvor jeg var. Og så fik søsteren også en blog og kom hjem til DK. Og så var hun også på et andet børne orienteret forum, jeg bruger. Så alt i alt føler jeg, at jeg kender Katrine. Så derfor synes jeg overhovedet ikke, der er noget mærkeligt i, at Katrine skriver til mig, og spørger om jeg vil give hendes mand væk. 

Og det er jeg da frisk på.

Manden hedder maSøren og er massør. Man kan læse en masse om det her på hans hjemmeside. Massagen hedder ManuVision og jeg har hugget det her fra siden:

“ManuVision massage eller ManuVision behandling er nok den behandlingsform som vokser hurtigst i popularitet disse år. Massagen er dybtgående og effektiv. I massagen bruges elementer fra fysioterapi, zoneterapi og andre effektive teknikker. Vi laver i massagen om nødvendigt også manipulationer, som f.eks. en kiropraktor, men lægger meget vægt på at løsne grundigt op først. I massagen bruger vi klientens eget åndedræt til at løsne spændinger. Massagen er på den måde et samarbejde mellem klient og massør, hvor det er massørens job at hjælpe klienten til selv at spænde af. Her er ikke noget der bliver tvunget igennem. I massagen bruger jeg mange virkemidler, for at jeg effektivt kan hjælpe dig med dit specifikke problem.”

maSøren 

Ja. Whats not to like? Man er et forkælet svin, hvis man ikke gerne vil vinde sådan en gratis omgang. En massage har en værdi af 450 kr. og nej, du kan ikke vinde pengene i stedet. Men du kan vinde en omgang maSøren. Og som jeg forstår det på hjemmesiden er han ret bredt funderet rent geografisk, så Jylland er ingen hindring. Der er mulighed for behandling de her steder: Dyssekilde ved Hundested og på Frederiksberg i København og i Hillerød samt i Mejlgade, Århus.

Hvordan skal vi dog gøre det?

Jo, skriv en kommentar og så er du med! Så let er det. Jeg gider ikke det der, som andre bloggere gør, med flere lodder. For du skal tænke på, at det er mig der skal sidde og regne det ud og skrive navne ned på bolde, med fare for en rygskade og kramper og derefter få en knap 2 årig til at trække lod uden at sparke for mange bolde væk eller slikke navnene af dem osv, så du har ET lod – brug det vel!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

78 Responses to Give Away – MASSAGE

 1. anette skriver:

  Jeg vil gerne ha’ massage 🙂

 2. Karen skriver:

  Jeg er med, jeg er med!!

 3. Lars skriver:

  Massage er godt. Meget massage er meget godt. Ved faktisk ikke om man kan få for meget men alting med måde.

 4. Anne skriver:

  Yes!!!
  (skal du ikke være med henne hos mig også? Har en meget vigtig bog på højkant!)

 5. Katrine skriver:

  Jeg er HELT sikker på at man ikke kan få for meget massage, så jeg er klar !

 6. julie skriver:

  Men Anne – jeg ved jo, hvad han hedder? Og laver aldrig sovs. Hmm måske burde jeg virkelig vinde den bog så…

 7. trinetrine skriver:

  Ta’ mig, ta’ mig, ta’ mig!

 8. Jennie skriver:

  Mig! Mig! Mig! Mig! Se mig! Lige her! Juhuuu! Hej hej! Mig!

 9. carina skriver:

  Ja: What’s not to like?
  Jeg vil gerne være med!

 10. RikkeE skriver:

  Jeg vil også ha’…..

 11. Pernille skriver:

  Hej!
  ja den vil jeg da gerne vinde ,…til en veninde der har gjort et eller andet galt med ryggen, så hun føler sig helt skæv i kroppen. Hun har fødselsdag i morgen, så måske det ku være hendes fødselsdagsgave ? Tror klart hun ville have gavn af det..
  Mvh
  Pernille

 12. Rikke skriver:

  For Jørgen, mine myoser ville elske et møde med maSøren!

 13. Julie Bekker skriver:

  Pretty please with sugar on top…..

 14. Charlotte skriver:

  Det lyder helt fantastisk med en gang massage!

 15. Rikke79 skriver:

  Også mig!!!!! 🙂
  Hurra tænk at der er tænk på det geografiske aspekt i denne lodtrækning, så kan vi Århus piger også være med og endda på hjemmebane!

 16. Marlene skriver:

  Jeg vil også være med…
  Kh. Marlene (Astas og Viggas mor)

 17. ully skriver:

  Jeg vil gerne have massage! Trænger virkelig af at slæbe rundt på kæmpebabyen 🙂

 18. Lene skriver:

  Åh, jeg er selv fysiurgisk fritids-massør (i Århus) og vi ved jo nok, hvad man siger om skomagerens børn. Jeg trænger! Jeg vil nyyyyyyde det helt vildt – og så er jeg meget spændt på, hvad ManuVision kan gøre ved en topspændt og myose-befængt krop som min.
  Vælg mig!Vælg mig!

 19. Britt skriver:

  Jeg vil gerne prøve at få massage – sådan af en rigtig professionel og ikke bare min mand, som mest napper.

 20. Ditte P. skriver:

  Her kommer mit lod! Juhu! kh Ditte

 21. Takashimaya skriver:

  Jeg er med! (og jeg synes du, Julie, skal udvælge på det lettest mulige måde der giver færrest rygskader)

 22. Kirsten skriver:

  En lille køretur til Århus for sådan en omgang massage vil være helt fino.
  🙂

 23. iBaby skriver:

  Jeg vil dæleme også gerne have massage. Kunne da være helt fantastisk.

 24. Nina skriver:

  Mon ikke man kan få massage selvom der ikke er plads til at ligge på maven? Sådan omgang hos maSøren kunne jeg da godt trænge til!

 25. Jette skriver:

  Hermed smider jeg et lod og håber så det bliver mig, der bliver lykkens pamjulefis

 26. Marianne skriver:

  Min krop kunne så godt trænge til massage!

 27. Suzy skriver:

  Åh Julie… Jeg er stadig SÅ vild med dig :)))

 28. Mai Brit skriver:

  Av av min skulder. Av min nakke. Av min ryg. Av mine fødder – og jeg kunne blive ved….Ja tak, vil meget gerne deltage i konkurrencen :o) Mai Brit

 29. Trine skriver:

  Julie – må jeg ikke også være med i jublekoret over folk der er vilde med hinanden, please?
  Jeg har til stor overraskelse endnu ikke benyttet mig af enlig-mor-kortet for at blive forfordelt og få ekstra opmærksomhed – måske det var på tide med den her giveaway, hva????
  Knus Trine 🙂

 30. Alice M skriver:

  Mig mig mig! Min skulder vil gerne være med 🙂

 31. MasSøren skriver:

  @18 Ja, jeg behandler også gravide, og mon ikke vi kan få dig på maven med lidt snilde og teknik.
  Hvis I vil vide mere om hvad jeg kan så læs på min side:
  http://MasSoren.net
  Held og Lykke

 32. Bitten Folke Petersen skriver:

  Sådan en omgang kunne jeg da også godt bruge. Fra en ny læser 🙂

 33. Betina skriver:

  Jeg kunne godt bruge den massage! 🙂

 34. Kamma og Ko skriver:

  Jeg bruger hjertens gerne en fridag på at køre til Århus og få massage :-)))
  VH Jette

 35. Jane C skriver:

  Det ville jeg gerne vinde.

 36. Anne Lotte skriver:

  Er du vimmer en give away.
  Jeg smider da lige en kommentar,
  og satser på nr. 41 som mit lucky number 🙂
  Hilsen Anne

 37. Irene skriver:

  Åh den kunne jeg sørme også godt bruge!

 38. Janne skriver:

  Uhm….massage – ville elske at vinde sådan et gavekort :-))

 39. Karen skriver:

  Jeg håber massagen-lykken vil tilsmile mig for jeg træææænger!

 40. ulla skriver:

  DU HAR SÅ MEGET RET!!!!!!!!

 41. Ja-haaaaa – jeg vil enormt gerne være med i lodtrækningen 🙂
  God weekend.
  KH Maria

 42. Line skriver:

  Bedste give away nogen sinde 🙂 Helle for at vinde!

 43. Jeg prøver også lykken 🙂
  Kh. Mia

 44. Janet skriver:

  Åhhh hvilken himmelsk ting her midt i Januar..Jeg ville gerne vinde en omgang…

 45. Maria Therese skriver:

  Det her må og skal jeg vinde!!!
  Min ømme ammeryg fortjener det! Basta! Blev der sagt!

 46. Moster Mette skriver:

  Jeg vil gerne have massage, jeg har BRUG for massage, og jeg er din søster! Og har lige passet din højtelskede yngste datter på trods af at jeg har afsluttende bachelor-eksamen mandag. Tror nok lige måske at det slår alt andet!!!

 47. Julieumulie skriver:

  Hvooorn kan det ikke blive mig når jeg lisom har fundet din yndlings sang i Gregorian version. HALLOOO sir jeg bare. Det kræs!!!
  http://www.youtube.com/watch?v=KoI3Q3XOSe8

 48. denlangeneger skriver:

  Jeg skal til at flytte for 3. gang på et år, jeg er sikker på at min krop godt kunne bruge noget massage efter den omgang. Så jeg vinder! :p

 49. Iben skriver:

  Jeg kunne godt trænge til lidt afslappende massage inden jeg skal til jobsamtale i næste uge (og så fik jeg også lige “sagt” det til nogen, man er jo ellers nødt til at holde den slags lidt for sig selv).

 50. Eva Elberg skriver:

  Årh, det gad jeg godt! Krydser alt hvad jeg har!
  Eva

 51. Pernille skriver:

  Det lyder næsten for godt til at være sandt.
  Jeg er med og klar og vil mægtig gerne vinde 🙂

 52. Fie skriver:

  Jeg kan slet ikke finde på en fiffig kommentar, men jeg vil VÆRKELIG gerne vinde en gang massage. Sej give away!

 53. Signe skriver:

  Orv den her give-away vil jeg da virkelig gerne vinde!! Krydser fingre

 54. MasSøren skriver:

  Puha! Det var da godt du ikke gav folk flere lodder! Det er da helt vildt det her

 55. Nina L. skriver:

  Åh hvor lyder det bare fantastisk… Min gravide krop kunne godt trænge til noget massage 🙂

 56. julie skriver:

  maSøren, ja, men det vidste vi da det ville blive. Massage er narko for husmødre. Og ja, godt der ikke er flere lodder. Så så man lige mig skrive tal på 120+ bolde. Kan godt være jeg ender med den lodtrækningsmodel, hvor min kollega Jannie bare skal sige et tal.

 57. MasSøren skriver:

  Vi brugte en random number generator det var rimeligt nemt, så vælger den et nummer mellem de mulige

 58. julie skriver:

  Nårh ja. Det er lidt det samme som med Jannie.

 59. Karen skriver:

  Jeg bor i Århus, så det vil være dejligt nemt.

 60. gravidgrahvad skriver:

  Hermed smider jeg også et lod i puljen! 🙂

 61. christa skriver:

  Pick me
  :0)
  Christa
  Så kom det nye forårs katalog fra panduro – og de havde da bare nogle super søde hæklet dukker og en kanin

 62. anette skriver:

  FEDT med dem, der gir’ sin mand væk. Jeg er med ;o) A

 63. Pernille Skj skriver:

  Vil da også lige melde mig under fanerne og deltage i denne fantastiske give away… Tak fordi du udlover! Og tak for en rigtig god blog!

 64. Rina skriver:

  Hej med jer!
  Jeg synes jeg burde vinde en omgang massage, af flere forskellige grunde, de mest åbenlyse er at jeg er stakkels studerende som sidder ned alt for meget og forkert, og derfor godt kunne bruge lidt første hjælp til kroppen.
  Men den anden mest vigtige er, at jeg er helt øm i kroppen – og det er så godt som din skyld hihi – jeg har nemlig Twilight feber, og det startede alt sammen her via bloggen, og så måtte jeg læse bøgerne igen og igen, smutte i biografen i utide og måtte skaffe filmene efterfølgende og tvinge min stakkels mand til at se dem et utal af gange :- ) twilight feberen gør at jeg glemmer alt omkring mig, ingen træning, ingen lange gå ture med hunden, kun tikken og beden manden om han ikke godt vil svinge forbi institutionen og hente børn så jeg kan få læst om som en gal, som om alt læses for første gang hver eneste gang. Mest af alt vil jeg bare sige tak, fordi jeg fik en ledetråd herfra, til det mest fantastiske univers. Men nu hvor der udloves en omgang massage lige ved hvor jeg bor, så måtte jeg jo deltage med et lod :- ) Tænk nu hvis 2010 er et lykke år?!?
  Forsat god weekend herfra :- )
  P.s iøvrigt tror jeg familien er ved at rotte sig sammen, om at få mig indlagt i alt hemmelighed – det der med Twilight feber når man er 29 år gammel, er åbenbart ikke helt “rigtigt” så hvis nogen har en kur, om hvordan pokker man kommer ud af det univers igen, så del gerne med mig!!

 65. Janne skriver:

  Eh….skulle man også begrunde, hvorfor man har så hårdt brug for den massage?

 66. Malene skriver:

  Oss mig!!!!!
  Det lyder næsten for godt til at være sandt.
  Kh. Malene

 67. Mette DC. skriver:

  Jeg arbejder lige overfor Mejlgade i en Øre-Næse-Hals-Praksis, og det ville passe mig fantastisk at få massage en dag når jeg får fri. Man kan jo godt blive lidt træt i kroppen af alle de udkørte forældre og deres stakkels små ørebørn, som aldrig sover. Jeg har fortjent det Julie :-)))

 68. Christine skriver:

  Julie – det er da fedt at du er valgt som uddeler af et stks mandlig give away ;O)
  Jeg vil tiværtifald gerne have sådan en tur hehe..

 69. Berfi skriver:

  Tag mig, tag mig….!

 70. Katrine skriver:

  Øj, mig og mine skuldre vil også rigtig gerne være med i lodtrækningen..

 71. Oss’ mig, oss’ mig!

 72. Sofie Maria Rygård skriver:

  Uh ha! Jeg er så meget med her 🙂

 73. Helene skriver:

  Det føles som om mine skuldre sidder permanent oppe under mine ører, så jeg kunne virkelig godt bruge en omgang massage!

 74. dorteskov skriver:

  uuuh må være med her xxxxx

 75. Mette skriver:

  Jeg prøver lykken, sikke en skøn præmie!

 76. Janne skriver:

  Må man smide et lod i for sin 10-årige datter, som lider så meget af hovedpine og er undersøgt på kryds og tværs, mr-skannet og hvad ved jeg uden resultat?
  Hvis ja, så kender jeg en lille pige, der ville elske at vinde 🙂

 77. Anne Lotte skriver:

  Hvornår bliver der trukket en vinder? Jeg synes ikke jeg kan se dato i indlægget?

 78. julie skriver:

  Hej Anna Lotte. Der er ikke nogen dato i indlægget, men der er trukket en vinder. Du kan se det i et af de nyere indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.