GiveAway – Indisk tørklæde

Nu var det jo så stor en succes med de der sutsko og den give away. Så midt i alle nakkeinfiltrationerne og de søvnfornægtende møgunger, synes jeg vi skal have det lidt hyggeligt.

For mange år siden, da jeg startede med at møde folk gennem et babyfora på nettet, mødte jeg også Karin. Hun er en særlig dame, der kommer vidt omkring. Nogen vil huske hende fra Cafe Den Røde Sofa. Andre vil huske hende som sælger af vintage kjoler. Andre igen husker hende som healeren der healede mit knæ (og nej, det gør stadig ikke ondt!) Nu er hun også blevet tørklæde-syer og energi-armbånds-kunstner.

Karin køber gamle indiske brudesarier op, når hun er i Indien for at lære mere om energi og healing. Og så syr hun tørklæder af dem. Et af dem vil vi nu udlodde her på bloggen. Wiii – fabulous. Det er et fint pink tørklæde, der vil pifte ethvert outfit op. Og så er man på forkant med moden – tørklæderne kommer med i august nummeret af IN, fortæller Karin. 

Har man – som undertegnede – brug for mere energi, kan man også få Karin til at lave et helt specielt armbånd til en. Man skal blot oplyse sit fulde navn til Karin, og så tuner hun ind og mærker, hvilke energier man mangler (i mit tilfælde: alle) og så sammensætter hun et armbånd med perler af krystaller og halv-ædelstene og tilfører det ekstra energi. Spørg mig ikke hvordan. Under alle omstændigheder er det også et rigtig fint armbånd, hvis man bare godt kan lide ting der skinner og blinker. Her er et billede af mit. 

Hvordan vinder man så tørklædet? Man skal skrive en kommentar om sin sjoveste/bedste/skøreste oplevelse med den alternative verden. Eller om hvorfor netop dette tørklæde vil perfekt til DIG! Hvis du f.eks. mangler pink energi eller noget. Og så trækker jeg en vinder på søndag!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

22 Responses to GiveAway – Indisk tørklæde

  1. Sara skriver:

    Ok, jeg vinder aldrig noget, men måske jeg alligevel har en chance her…om ikke andet, så er det lidt hårrejsende læsning.
    Den mærkeligste/bedste oplevelse jeg har haft med det okkulte var da jeg var omkring 13-14 år. Min mor og jeg var meget interesserede i denne verden og engang prøvede vi et Ouija bræt (I ved det med ånden i glasset – men det var ikke på den der teenage-agtige farlige måde, vi gjorde det med lysets energi). Et af de spørgsmål vi stillede var hvad min skytsengel hed og det var et lidt specielt navn.
    Et års tid senere skulle jeg konfirmeres. Min mor havde taget min gamle babydukke, jeg fik da jeg var 5 år op fra kælderen og brugte hende som sangskjuler. Efter sangen fik jeg dukken hen til mig og jeg sad og kiggede lidt på hende. Pludselig fik jeg kigget hende i nakken og dér stod navnet på min skytsengel printet i hendes nakke fra fabrikken…!
    Sjovt nok blev jeg filmet i det øjeblik jeg så navnet i nakken på dukken og det er et meget spøjst ansigt jeg laver.
    Det er nok den oplevelse, der virkelig har gjort at jeg tror på at der er mere mellem himmel og jord.
    Hilsner
    Sara (du ved hende med Selina, Sebastian og Luan)

  2. bish skriver:

    Beklager Marie – men jeg har en pink ruskindsjakke som det tørklæde ville være genialt til………………
    Jeg gik for rigtig rigtig mange år siden på en kunsthøjskole, i den forbindelse kom der nogle yderst specielle oplevelser. Der var en “bjergkrystaldame” hun havde krystaller overalt på sit værelse og gik permanent rundt med en mindre samling i en pung (ind imellem så hun hel skæv ud i kroppen, jeg tror faktisk at de var ret tunge!). Nå men hun sværgede til at disse krystaller healede en masse forskellige ting, så med det samme en af medkursisterne fejlede et eller andet så kom hun springende, yderst venlig, men hvor effektfuld det var blev jeg aldrig helt klar over. På et tidspunkt var der så en ung fyr som klagede så gevaldigt over mavepine (kunne have noget med hans øl-indtag at gøre, det vides ikke), men han afviste dog inderligt krystaldamens forslag og forsøg. Dagen efter kom han og fortalte at nu var mavepinen så gået væk, til gengæld havde han fået en enorm stor hovedpine, dertil svarede krystaldamen at hun da var glad for at det virkede. Det viste sig så at hun havde sneget sig ind på hans værelse og placeret en krystal af en betragtelig størrelse under hans pude – om det så var krystallen der fjernede mavepinen og om der eventuelt var et forbindelse til den der hovedpine melder sagen ikke noget om, men hold da op hvor blev han sur…

  3. Stine skriver:

    Jeg synes simpelthen bare at det er smukt smukt smukt!!!!
    Ha’ en dejlig weekend!
    KH Stine
    Ps. har du fået syet noget af dit Liberty stof? 🙂

  4. Susie skriver:

    Hej.
    Jeg vil så gerne vinde det tørklæde – mest fordi jeg elsker indiske sarier. Hvorfor går vi ikke i sådan nogle smukke sarier herhjemme?? Nå, men i hvert fald til fest så…
    Bedste hilsner Susie

  5. Kirsten skriver:

    Damn.. jeg har ingen erfaringer med den alternative verden. For at være vokset op i en præstegård tæller vel ikke heeelt… Selvom det sgu også var alternativt. Men vil nu alligevel synes et er helt ok, at du sender tørklædet til mig 🙂
    Det bedste dengang var at luske tur hen i kirken. Bag altertavlen var der et skab, hvor de her oblater og druevinen holdt til. Der kunne man så se mig sidde og guffe en pakke oblater og skylde ned med altervin.
    I dag er det rart at vide, at jeg har fået forladt så mange syndere for hver gang, jeg spiste sådan en kiks. Så er der da lidt at gøre med.

  6. lotte skriver:

    jeg er mest interesseret i at høre, hvad armbåndet koster? Så kan det være, jeg får en god oplevelse med det alternative 🙂

  7. Marie skriver:

    Okay, jeg VIL vinde. Min bedste oplevelse med den alternative verden var dengang jeg gjorde en dame gravid…eller jeg sørgede for at hun blev gravid…eller hendes mand gjorde nok mest noget, men jeg hjalp hendes krop på vej så hun kunne blive gravid, du ved hvad jeg mener! Vent…måske det faktisk var næsten endnu bedre dengang en ung pige med 7 års mavesmerter kom hjem til mig, lægerne havde givet op og vidste ikke hvad de skulle gøre, andet end at proppe hende med medicin (som ikke hjalp). Hun kunne ikke spise kød, ikke drikke vin, faktisk kun spise salat og hun var så ulykkelig. 1-2-vupti, idag drikker hun vin, spiser kød og er happyhappyhappy uden smerter….dét var ret godt!
    PS. pink ER min farve!

  8. julie skriver:

    Hej Lotte. Jeg har givet 400 for mit, men jeg tror de kommer til at koste mere end det. Mit var et opstarts-tilbud og til vennepris. Mener Karin sagde 700.

  9. Annette skriver:

    Tænk at gå rundt med et tørklæde som har en historie fra et pars bryllup – det ville være ok for mig.
    Jeg har ikke megen erfaring fra den alternative verden, men kan huske da jeg var meget yngre at vi legede med ånden i glasset, og vores gamle stueur pludselig begyndte at slå. Aldrig nogensinde har vi så hurtigt fået tændt lys og fundet nogle voksne – hvor blev vi bange. Vi gjorde det aldrig mere!
    Ellers så skal jeg passe på at jeg ikke går rundt og frygter at der skal ske noget med børn eller mand – fordi jeg har oplevet at jeg bare VIDSTE der ville ske noget frygtelig med et familiemedlem, hvad der så gjorde.
    Jeg dyrker ikke de tanker, for så vil jeg gå rundt i evig frygt og det gider jeg ikke.

  10. Karin skriver:

    Hej Lotte,
    Hilsner fra Karin her, som ikke kan lade være med at følge med 🙂 Hvis du køber gennem http://www.NewEnergy.etsy.com, hvor jeg normalt sælger mine ting, er prisen ca. 700,- kr. for armbåndet, men jeg sælger til venner til 550,- kr. Så kan du jo overveje, om du vil være min ven 😀
    Du kan evt. skrive til mig på karinkri@gmail.com
    KH
    Karin

  11. Anne skriver:

    Hvor er det et fint tørklæde, og hvor ville det passe fantastisk godt til mit hår og mit temperament!
    Oplevelser med den alternative verden? Mjoh. Altså. Som dengang jeg var på workshop med Majbritte Ulrikkeholm, og under aftensmaden kom til at sidde ved bord med
    1). En kvinde som mente at have beviser for, at tiden begyndte at gå hurtigere da Lady Diana døde, fordi hun i virkeligheden var en ærkeengel.
    2). En mand der lagde ud med at erklære, at han aldrig holdt tarmluft tilbage, da det var skadeligt for kroppen, og som derfor forbeholdt sig ret til at prutte når- og hvor som helst. En ret som han i øvrigt flittigt benyttede sig af.
    3). En mand som delte sit visitkort ud til alle de kvindelige deltagere han talte med “i tilfælde af at de skulle være på udkig efter en ny tantrasex-partner”.
    Aldrig i mit liv har jeg følt mig så gennemsnitsnormalkedelig. Og haft det ok med det.
    Har også været på trommerejse med shaman. Det var rigtig fint, og jeg gør det igen, når jeg får muligheden. Eller når jeg får et pink tørklæde!

  12. bish skriver:

    altså nu er det jo blevet søndag…..og jeg sidder og tripper….. og venter længselsfuld efter at få at vide om jeg har vundet et tørklæde 🙂 – som ville passe så fint til min jakke.

  13. julie skriver:

    2 sekunder – laver lodtrækning NU

  14. julie skriver:

    Okay – spooky karma og energi-hejs! Kristoffer skulle trække lod mellem jeres navne. Så spørger han, om der er nogen med i lodtrækningen, som han kender. Kun en, siger jeg, Luans Sara nemlig. Nå, men så trækker han lod mellem de små gule sedler i min hånd, og vælger en og siger “jeg har en rigtig god fornemmelse for denne her!” – og hvem er det så?? Taaa daaa SARA! Du er den magiske vinder af pink stoflig energi!
    Gider du sende mig din adresse på en mail, sara? Så er der tørklæde i posten snarest!

  15. Sara skriver:

    YEEEEEEEEES! Jubiiiiiiii, Yahooooooo, Weeeeeeee. Fedt nok! Endelig kan jeg sige at jeg har vundet noget – og så endda et smukt tørklæde!
    Hils Kristoffer! Og tak til dig og Karin for at udlodde et tørklæde. Det er skægt med disse små konkurrencer 🙂
    God aften!
    Jeg sender lige en mail med adressen.

  16. bish skriver:

    Tillykke Sara – og øv bøv 🙂

  17. Lone skriver:

    Øv&æv…kunne da godt lige bruge lidt god bryllupskarma (måske lidt af det kunne smitte af på ham der bor her på matriklen, så han fik den gode ide at fri) og farven er lige mig.
    Pokker til eksamen der forstyrrer min nettid, æv.

  18. Julie skriver:

    Lone – du skal have fat i Caroline Flemming og det der program. Baronessen kommer på besøg. Hun kan få ALLE til at fri, og de tager imod nye ansøgninger nu.

  19. Lone skriver:

    Lige nu ville jeg sådan set hellere have fat i en australsk professor – er helt villldt irriteret over at forelæser lægger en supplerende litteraturliste med “guf” til eksamensbrug, med artikler der koster penge!

  20. Julie skriver:

    Lone – kan du ikke få den på biblo? Måske har de licens og adgang til dér hvor den kan hentes? Hvad er titel og forfatter?

  21. Lone skriver:

    Har fået fat i den – det letteste var jo lissom at spørge underviser. Biblo er en god ide, men det tager for lang tid når jeg skal bruge den i går.

  22. Sara skriver:

    Nu har jeg modtaget tørklædet og det er SÅ flot. Det glæder jeg mig til at gå rigtigt meget med!
    Glade hilsner
    Sara

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.