GiveAway – Indisk tørklæde

Nu var det jo så stor en succes med de der sutsko og den give away. Så midt i alle nakkeinfiltrationerne og de søvnfornægtende møgunger, synes jeg vi skal have det lidt hyggeligt.

For mange år siden, da jeg startede med at møde folk gennem et babyfora på nettet, mødte jeg også Karin. Hun er en særlig dame, der kommer vidt omkring. Nogen vil huske hende fra Cafe Den Røde Sofa. Andre vil huske hende som sælger af vintage kjoler. Andre igen husker hende som healeren der healede mit knæ (og nej, det gør stadig ikke ondt!) Nu er hun også blevet tørklæde-syer og energi-armbånds-kunstner.

Karin køber gamle indiske brudesarier op, når hun er i Indien for at lære mere om energi og healing. Og så syr hun tørklæder af dem. Et af dem vil vi nu udlodde her på bloggen. Wiii – fabulous. Det er et fint pink tørklæde, der vil pifte ethvert outfit op. Og så er man på forkant med moden – tørklæderne kommer med i august nummeret af IN, fortæller Karin. 

Har man – som undertegnede – brug for mere energi, kan man også få Karin til at lave et helt specielt armbånd til en. Man skal blot oplyse sit fulde navn til Karin, og så tuner hun ind og mærker, hvilke energier man mangler (i mit tilfælde: alle) og så sammensætter hun et armbånd med perler af krystaller og halv-ædelstene og tilfører det ekstra energi. Spørg mig ikke hvordan. Under alle omstændigheder er det også et rigtig fint armbånd, hvis man bare godt kan lide ting der skinner og blinker. Her er et billede af mit. 

Hvordan vinder man så tørklædet? Man skal skrive en kommentar om sin sjoveste/bedste/skøreste oplevelse med den alternative verden. Eller om hvorfor netop dette tørklæde vil perfekt til DIG! Hvis du f.eks. mangler pink energi eller noget. Og så trækker jeg en vinder på søndag!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

22 Kommentarer til GiveAway – Indisk tørklæde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.