Glædelig baghjul

Ja, hej hej, jeg overlevede. Er færdig med penicilin, men kan stadig ikke høre ordentligt på højre øre. Jeg orker ikke at begynde med læge og ørelæge nu, for så har de ferie og så ligger der vildt meget sne, og så er jeg alene hjemme med to børn. Det er for mange udfordringer på en gang.

I stedet tager min mor en næsespray med til mig. Så prøver vi med den. Hun kommer nemlig i dag, sammen med min far. Og min søster og hendes forLOVede! Så holder vi lidt jul igen… det er næsten som at være skilsmissebarn, hva? 

Jeg fik rigtig gode gaver. En tallerken til min samling af royal cph elements, 6. sæson af Greys anatomy, et stræklagen, en stegepande og nogle VIRkelig fine smykker af perler og piberensere, som Klara har lavet i fritter. Dér er jeg sådan lidt… okay, det er tanken der tæller, ikk. Men hvorfor skal jeg have snydegaver a la papir der er klistret sammen med glimmerlim og en vissen grangren, når hendes tante får en fin hjemmelavet figur i fimoler og hendes onkel får en nøglering? Og farmor et glasfad. Hvorfor får JEG ikke noget man kan gemme? Nå. Men på den anden side, er det jo også godt at de “rigtige” gaver gik til andre – jeg har nok nemmere ved at smile og sige tak over det der stykke papir… eller, det havde jeg ikke rigtig. Tror hun synes, jeg burde være blevet gladere for det. Det er lige før jeg hellere ville have haft den der træklods, hvor hun havde brændt FCK ind i, som hun gav til fætter jens på 2 år…

Det jeg burde have gjort, var at vente med at pakke alle guldbunke pakkerne op, og så skrive mit navn på dem og lægge dem alle under træet. For hold da op, hvor har folk gjort sig umage med dem. De er så fint pakket ind og personlige kort er der med og dimser og pynt. Jeg er VILD med det! Jeg mangler stadig nogen, så der er meget at glæde sig til, men der er også kommet rigtig mange og de er så flotte.

Laver lige et indlæg med det første læs!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

One Response to Glædelig baghjul

  1. julieumulie skriver:

    Julie altså man skal ALTID huske at pakke gaver ind til sig selv. Så er der altid noget godt.
    Mine gaver til mig selv har de sidste to år været fra Housedoctor, og det ved jeg at jeg altid bliver glad for!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.