God tid

Ja, har masser af tid i dag. Hvilket er godt, for nu kom jeg lige til at søge endnu et job og så kom pakkeposten. Min pakkepost er muligvis julemanden – i hvert fald, er han den mindste, tykkeste, mest rødhovedede mand jeg nogen sinde har set. Og han HADER at jeg er blevet anmelder for www.bookworm.dk – han HADER det, som pesten. Han forstår slet ikke, hvorfor det skal være hans lod i tilværelsen at slæbe alle de tunge romaner og børnebøger op til fjerdesalen. Faktisk, forstår jeg ikke, hvorfor han endnu ikke har tabt sig…

I dag kom han så med den fjerde bog i serien om shopaholikeren Rebecca Bloomwood, og jeg kan kun sige, at jeg elsker Grith og det her job som anmelder. Tænk at få splinternye bøger, som man ville have givet 2-300 kr. for ellers, gratis og før udgivelsesdagen. Og jobbet er så at læse dem og sige sin mening. Tror jeg godt lige, jeg kan klare. 

Der har forbløffende nok også været tid til at tage en test i dag. Fik det nye Woman med posten i går (ja, stadig uden mine noveller i…) og tog testen om, hvilken sextype jeg er. Jeg er så Den Legesyge. Og det passer sådan set ret godt. Især den sidste del, som både er skræmmende og usympatisk. "Du skal gøre dig umage for ikke at give efter for rastløsheden og falde i utroskabsfælden, for du er en stor flirter." … jamen, jeg keeeeeder mig så meget…. 🙂

Det gode er så, at jeg er "… en åben personlighed, i harmoni med dig selv…" og "…initiativrig, fantasifuld og god til at vise følelser." Yessir! På trods af "…min hang til drama og forandring, som konstant truer med at gøre mig utilpasset." Utilpasset – er det ikke mest noget man er, hvis man er en 16 årig indvandrerknægt fra Vollsmose?

Og så har jeg fået en mail fra min fætter, som blev noget overrasket over al den trafik der pludselig var kommet på hans foto-side. Jeg kan godt lide, at I er sådan nogle lydige læsere, der kigger på de links, jeg giver jer! På den måde har I nu, af jeres hjerters uskyldige godhed, skaffet mig en gratis plakat efter eget valg, fra fætters fotosamling. Og også den der lille erkendtlighed fra hende Ann Forup. Ikke at jeg har set noget til den endnu, men hun skrev da hun ville sende "en lille tak". Og ellers er det jo tanken der tæller. Tanken, og så de lydige læsere! Det er godt, læsere, det kan mor lide!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til God tid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.