God tid

Ja, har masser af tid i dag. Hvilket er godt, for nu kom jeg lige til at søge endnu et job og så kom pakkeposten. Min pakkepost er muligvis julemanden – i hvert fald, er han den mindste, tykkeste, mest rødhovedede mand jeg nogen sinde har set. Og han HADER at jeg er blevet anmelder for www.bookworm.dk – han HADER det, som pesten. Han forstår slet ikke, hvorfor det skal være hans lod i tilværelsen at slæbe alle de tunge romaner og børnebøger op til fjerdesalen. Faktisk, forstår jeg ikke, hvorfor han endnu ikke har tabt sig…

I dag kom han så med den fjerde bog i serien om shopaholikeren Rebecca Bloomwood, og jeg kan kun sige, at jeg elsker Grith og det her job som anmelder. Tænk at få splinternye bøger, som man ville have givet 2-300 kr. for ellers, gratis og før udgivelsesdagen. Og jobbet er så at læse dem og sige sin mening. Tror jeg godt lige, jeg kan klare. 

Der har forbløffende nok også været tid til at tage en test i dag. Fik det nye Woman med posten i går (ja, stadig uden mine noveller i…) og tog testen om, hvilken sextype jeg er. Jeg er så Den Legesyge. Og det passer sådan set ret godt. Især den sidste del, som både er skræmmende og usympatisk. "Du skal gøre dig umage for ikke at give efter for rastløsheden og falde i utroskabsfælden, for du er en stor flirter." … jamen, jeg keeeeeder mig så meget…. 🙂

Det gode er så, at jeg er "… en åben personlighed, i harmoni med dig selv…" og "…initiativrig, fantasifuld og god til at vise følelser." Yessir! På trods af "…min hang til drama og forandring, som konstant truer med at gøre mig utilpasset." Utilpasset – er det ikke mest noget man er, hvis man er en 16 årig indvandrerknægt fra Vollsmose?

Og så har jeg fået en mail fra min fætter, som blev noget overrasket over al den trafik der pludselig var kommet på hans foto-side. Jeg kan godt lide, at I er sådan nogle lydige læsere, der kigger på de links, jeg giver jer! På den måde har I nu, af jeres hjerters uskyldige godhed, skaffet mig en gratis plakat efter eget valg, fra fætters fotosamling. Og også den der lille erkendtlighed fra hende Ann Forup. Ikke at jeg har set noget til den endnu, men hun skrev da hun ville sende "en lille tak". Og ellers er det jo tanken der tæller. Tanken, og så de lydige læsere! Det er godt, læsere, det kan mor lide!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Responses to God tid

 1. Maria Brandt skriver:

  Hej Julie
  Du skriver noget om dine noveller i Woman. I den forbindelse har jeg tre spørgsmål:
  Er det chefredaktøren på Woman, du har sendt novellerne til?
  Er det nogle, du har bedt om penge for?
  Er det noveller, der kan stå i bladet, eller er det et hæfte. Hvis det er et hæfte, hvem skal så betale trykomkostningerne?
  P.S. Enormt flotte sko, du har afbildet her på siden.

 2. Annedorthe skriver:

  Jamen, velkommen i klubben 🙂
  Er også anmelder for Grith, og det er bare så fantastisk hyggeligt at få post. Jeg bor i stuen, så min post smiler stadig til mig, når han skal banke på med endnu en bogpakke ….
  Og tak for link til jobbet. Vil ikke søge, når du nu gør det, men sødt af dig alligevel 🙂

 3. Grith skriver:

  Kære Julie, gode anmeldere bliver belønnet med gode bøger:-) God læsning, glæder mig til at se hvad du synes:-)

 4. Grith skriver:

  Nå ja, glemte lige: Annedorthe: Troede da for længst at du vidste hvem Julie er:-) Hun var allerede med i teamet da du kom til:-) Ja, hun er faktisk ved at være en af de “gamle i gårde”:-)
  Og det der med pakkeposten, ik, puh ha, lad mig sige at jeg er berygtet i Brøndby:-)

 5. Marisse skriver:

  Jeg “importerede” shopaholic bøgerne fra England for et stykke tid siden, herlig ukompliceret læsning.. Er nu faldet over Cecilia Ahern.. og har just hjembragt de to nyeste i paberpack form fra min London tur…

 6. Karin - Sofa skriver:

  Hej Julie
  Kommenterer ikke så ofte, men følger flittigt med 🙂 Ville bare høre, om du sådan helt tilfældigt kunne tænke dig en invitation til et lagersalg af meget lækre og normalt rigtig dyre sko, sådan i starten af april? Altså, de er ikke Marc-Jacobs-dyre, men skulle lige høre, om mindre kan gøre det…
  KH
  Karin

 7. Therese skriver:

  Jeg har endnu ikke taget sex testen i Woman. Bladet ligger og venter på mig. Vil gemme det til weekenden – hvis jeg kan 😉

 8. Julie skriver:

  Hej Maria – jeg vil meget gerne svare dig, men hvis du ikke har noget i mod det, så vil jeg hellere svare på dine spørgsmål under mere private former 🙂 Du finder en mail adr. øverst på siden.

 9. Annie skriver:

  LÆSEEKSEMPLARER! Dét er grunden til at jeg er boghandler!
  Har du læst Kinsellas “Mine hemmeligheder”? Med inderligt charmerende, hjerteknusende klodsede Emma…
  (eller den mere alvorlige og aktuelle “Flygtningen” som har holdt mig fra hverdagssysler som bloglæsning i et par dage nu med sit fantastiske næsten lyriske sprog…må lige kigge på Griths sider efter den ;o))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.