God weekend trods alt



Nå. Weekenden blev trods alt væsentlig bedre end den tegnede til, lørdag morgen.
Efter mit mavesure indlæg smed Kristoffer mig ud af hytten og jeg måtte ikke ringe og ikke komme tilbage før efter mindst 2 timer. Han gik en tur ud med Klara og jeg tog metroen til Frederiksberg Centeret. Nye shopping-marker kan jo altid muntre en amatørshopper lidt op. Jeg kalder mig selv amatør, for man er jo kun professionel, hvis man lever af det, og her er det jo nærmest omvendt – jeg lever ikke af det, jeg lever på trods af det… 🙂

Min søster stødte så til mig dér, efter en festlig nat ude i byen…tsk tsk, de unge nu om stunder 🙂 Men jeg fik da endelig købt 3 af mine julegaver, og vi gik ikke ind i en eneste børnetøjsforretning! Og jeg fik også købt lidt til mig selv, en ny hårbørste og noget skrubbe noget fra body shop. Jeg kan ikke engang huske, hvornår jeg sidst købte noget til mig selv?
På vej hjem stoppede metroen jo belejligt nok ved Magasin, så der tog vi også lige en runde. Men der var bare for mange mennesker.
Vel hjemme havde barn og barnefader det rigtig godt. Hun havde ikke sovet så meget, men der var ingen ballade. Men jeg var ikke engang rigtig oven på, for det havde været trættende med alle de folk, og jeg havde brugt meget af tiden til at spekulere over det med at være en utålmodig og rådden mor…øv – men lidt luft fik jeg da og det var dejligt!

Lørdag aften brugte jeg på at rende i pendulfart mellem soveværelse og stue, da den unge frøken kaldte på sin sut/mit bryst, hver time ca. Hvad det lige skal gøre godt for, forstår jeg ikke. Først efter kl. 3 sov hun mere end 1 time sammenlagt?? Hvad er det nu for en omvendt rytme??
Her søndag aften har hun gjort det samme. Jeg tror vi skal til at have lokket noget grød og mos alvorligt i den dame.

Søndag kørte den lille familie i den grimme bil på besøg hos malo29 fra siden her, og den skønne Mathilde og dennes far 🙂 Det var rigtig hyggeligt og vi fik en kanongod hjemmebagt kage. Og æbleskiver og slik og sodavand og risalamande. Klara fik lov at smage noget kirsebærsovs på tungen, og så var hun rigtig gode venner med Mathildes far efter det 🙂 Tilgængæld blev hun meget træt, så da malo på et tidspunkt ville tage hende (så jeg kunne stoppe mere kage i hovedet med begge hænder…) så stak Klara i et hyl jeg ikke har hørt før! Det har hun aldrig før gjort – hun plejer at være ligeglad med hvem, bare der er nogen som holder! Men måske var det fordi hun var så træt? Eller også nev malo hende i det skjulte??? 🙂
Hvornår kommer den alder, hvor de ikke vil fremmede?? da ikke allerede vel?
Da vi kørte hjem faldt prinsessen i søvn i bilen, så vi kørte en omvej langt ud på amager, og holdt ude ved kongelundskroen og så solen gå ned ude over vandet, mens det blæste så meget, at vi frygtede vinden ville tumle den høje, grimme bil omkuld. Så kørte vi hjem og bestilte pizza og klara var så træt, så hun kom tidligt i seng og sov uden brok – selv om hun er vågnet 3 gange siden og ville sutte mere…det er ok – så længe der ikke er skrig og skrål. Mine nerver kan ikke tage hendes decibelniveau længere.

Så fik jeg det her julekort fra en ven, som jeg lige vil dele
http://web.icq.com/shockwave/0,,4845,00.swf

Jeg synes det er enormt festligt 🙂 (men skal nok passe på, med mine dårlige nerver…:-))

Nu vågnede hun lige for 4. gang siden kl. 19.30 og kl. er 23.07 nu… hun sutter bare lidt og sover videre. Meget mystisk. Og når jeg går i seng, så kommer hun op til mig, for ellers får jeg da aldrig nogen nattesøvn…

Og nu sner det gudhjælpemig også!!! alletiders :-)) Klaras første sne! Og så sover hun – typisk! Håber det drysser i morgen også, så skal vi ud og gå i det!! Ihhhh, hvor juleagtigt, hurra 🙂

kh julie og klara, den klarsynede 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.