Gode film

I går så vi den der The Squid and the whale. Den var overraskende god. Virkelig god, faktisk. Jeg synes, alle skal se den. Men hvor var manden dog øretæveindbydende.

blæksprutte og hval
I dag kommer der den der Down with love, som er sådan lidt specielt lavet, på dr2. Kl. 20. Den synes jeg også, I skal se, for den er også god. På sin egen specielle måde. Den er med Rene Zellweger og Ewan McGregor og jeg synes de er gode.

På lørdag når jeg skal ud, så skal Klara og stoffer se den der animationsfilm der hedder Cars. Er den god? Jeg tror den er fin fin til dem.

Vi skal også snart i biografen og bruge alle vores fribilletter. Jeg vil gerne se den der Babel – er der nogen der har set den? Er den god? Vil jeg tude meget?

Er der andre bioaktuelle film der kan anbefales?
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

17 Responses to Gode film

 1. Dorthe skriver:

  Hvor er det I går i biografen henne?? Her i det mørke der er både Babel og Cars forlængst hevet af plakaten – væk var de! Jeg har HØRT at Babel skulle være god, jeg nåede den desværre ikke selv, og Cars, hvad skal jeg sige …. Katrine fik den i efter julegave, og har set den MINDST 15 gange!

 2. kriss skriver:

  Hvaffe nogen fribilletter? – og Cars er rigtig god, også for mødre:-)

 3. Signe skriver:

  Jeg var vild med Marie Antoinette, så den vil jeg da anbefale dig at se.
  Flotte farver, smukke kostumer, godt skuespil, god historie og fed musik 🙂

 4. kirsten skriver:

  Cars – Eskil faldt i søvn de sidste 20-30 minutter i biografen. Den er temmelig lang. Han fangede ikke så meget af humoren, men vi voksne synes, den var fed. – Og den har da også gjort indtryk – snakker stadig om den, selvom vi så den i efterårsferien.
  Tror han skal gense den på dvd, den kan sagtens ses flere gange.
  Dorthe, som jeg læser det, skal de ikke cars i bioen, men at julie skal ud, så de kan se den i fred?

 5. M skriver:

  Babel er hård, men fantastisk – du kommer helt klar til at tude og til at tænke over hvad det er for en verden vi lever i…
  KH M

 6. Julie skriver:

  Cars har vi lånt på dvd i blockbuster. Jeg ved faktisk ikke, om Babel stadig går, men jeg regner med det… der er jo masser af biffer at vælge i mellem. Fribilletterne er dem jeg fik for at være med i den der focusgruppe.

 7. julie skriver:

  Nårh ja, Marie Antoinette – den ville jeg også gerne se, men er den noget for stoffermanden?

 8. M skriver:

  Marie Antoinette er med åndssvage Kirsten Dunst og hende kan vi jo bare slet ikke lide!!! Hun skal tage sin veninde Keira Knigtley i hånden og forlade denne planet!
  “Science of Sleep” skal i se!!!! Den er fabelagtig!!!! Og Christoffer vil elske den sjove grafik!!!! Desværre går den kun i Palads- men se den, den er smuk og underfundig!!!!
  M.

 9. mette skriver:

  Hej Julie,
  Cars er helt suveræn. Se den også selv, hvis du får lejlighed. Den er ret hyggelig.
  Både Babel – og Prag i samme genre – har jeg ikke det store behov for at se. Jeg har haft veninder (og en svigermor) der har været inde at se dem og kom ud igen. Totalt desillusionerede. Måske fordi de alle er singler og nu bare SLET ikke tror på det der med parforholdet længere.
  ” Das Leben der Anderen” er – selvom den er tysk – ret genial. Skal det være i den lidt lettere genre, kan jeg virkelig anbefale den nye Bond og The Departed. Men check lige Daniel Craig ud. Ikke dårligt……

 10. M skriver:

  Julie, du MÅ altså se den her film- jeg tror den er lige dig og Stoffer…har godt nok nævnt den før, men mit forslag blev ligesom bare totalt overset;o)
  Men altså: Science of Sleep! Det er en livspligt at få set den film!
  Se traileren på:
  http://wip.warnerbros.com/scienceofsleep/
  KH M

 11. Karen skriver:

  Jeg er så imponeret af http://www.scope.dk – Nu kan man også se trailers derinde for film som er aktuelle i biffen og som kommer – De er altid meget gode til at danne sig et indtryk – selvom de nogle gange også er lidt for effektive og nærmest afslører hele handlingen og slutningen i traileren

 12. Karen skriver:

  Jeg er helt enig med M – Marie Antoinette er spild af tid – Bobby har jeg til gengæld hørt rigtig meget godt om og det er mit næste valg.

 13. Julie skriver:

  Hm okay, vi vil jo ikke desillusioneres på sådan en glad aften i byen… har også tænkt på Jamie Bonden. Har set The Departet – den er GOD!!! Og stoffer har set Bobby med nogen venner – han var ikke imponeret.

 14. Karen skriver:

  Jamen James Bond er bestemt også anbefalelsesværdig! Der er masser af højspændt action i rigelige doser – Mads Mikkelsen bliver jeg dog aldrig rigtig glad for…

 15. AnnePanne skriver:

  Hvis det må være underholdning i den lidt mørkere stil, er The Prestige med Christian Bale, Hugh Jackman m.fl. også super…

 16. Jens skriver:

  Så tag dog Borat ;o)

 17. MariaHønen skriver:

  Der var ikke lige en som sammenlignede Babel og Prag – vel? De kan da ikke sammenlignes!
  Babel (kom lige til at skrive Bagel.. hehe) er en virkelig eye opener og giver virkelig stof til eftertanke. Hvor lille verden dog er, hvordan alle har en form for indflydelse på alle, hvor sej Brad Pitt er når han er desperat – sådanne tanker. Prag er …. dansk og Mads Mikkelsen er jeg ikke særlig vild med, selvom han er ok god i Bond.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.