Godt nyt

Måske kan nogen huske, at jeg for nogle uger siden havde en deadline til et spændende projekt. Det vil jeg godt lige tease lidt mere omkring.

Måske har du læst noget hos AB, eller hos Trine, eller måske ved Lis?(som desværre ikke har ret i det med at jeg opfandt internettet. Øv siger min pengepung). De siger så mange ord om vores lille hjerteprojekt, at jeg ikke rigtig har noget at tilføje.

Andet end at jeg glæder mig. Helt vildt meget. Til at SE det. Og til at se, hvad I siger til det. Og hvad verden siger. Et e-magasin. Skrevet af danske bloggere til danske læsere. Jeg har ikke set sådan et før. Hvis du har, vil jeg meget gerne have et link.

Det bliver gratis, det bliver smukt, det bliver interessant og det er et forsøg. Det er en gave til dig, fra os.

Det kommer i starten af næste uge. Tirsdag. Årh, jeg kan næsten ikke vente.

Ellers er pigerne og jeg alene hjemme hele weekenden fordi manden er ude at sejle med min far, min svoger og alle mine fætre. Og min fætters datters mand. Den slags. Os herhjemme benytter os af fraværet til at kegle helt ud. Vi har slæbt alt lego ind i stuen og bygget en by på spisebordet. Og dér bliver den, indtil søndag! Der er billeder på Instagram.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

3 Responses to Godt nyt

  1. Pingback: Har du hørt det ???? « Frk. Fryd

  2. Pingback: Tadaaaaah…. | Fra hoved til pen

  3. dorteskov skriver:

    uuuh spændende, glæder mig til at læse med 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.