Godt så…

Har været oppe siden kl 7 og opdager så lige her kl 13.10 at der ligger rimfrost-sne udenfor? Hvad fanden foregår der?? Så tror pokker det er så koldt her i lejligheden – der ligger vel også en masse oppe på mit flade tag, lige over mit hovede, og køler det hele ned? Og hurra for din opmærksomhed Julie! Tag dog lige og se ud af vinduet. Det er jo herresmukt vejr, og så sidder du her og skuler og flipper ud over katten, der ligger i vindueskarmen og suger al varmen fra radiatoren, mens den skubber alt inden for en radius af 30 cm ned på gulvet. En kat skal vel have den plads, en kat skal have!

Klara kom afsted i vs idag. Hun var helt frisk i morges og snakkede som et vandfald, om Viggo og alle de andre.

Har bestilt babysitter og biografbilletter til på mandag. Så skal vi ind og se Harry Potter nr. 4. Glæder mig en del, for jeg synes at handlingen i den fjerde bog var langt den bedste af de 6 indtil videre. Glæder mig til at se det på film. Trænger også til at komme lidt ud med ham den anden herhjemme fra. Har været så rigeligt ude med Klara her på det sidste. Og skal ud og se børneteater med hende på søndag.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Responses to Godt så…

 1. Stine skriver:

  Hej Svipper.
  Ja så er Alfons tilbage.
  Ha ha, her kan jeg ikke engang se om det er smukt vejr!!! surt med gyser-influenza baciller der ræser rundt i kroppen og håndværkere der er igang med at sætte stillads op overalt.
  Velkommen til en december, der ikke blot er natur-bestemt mørk, men som også får hjælp af 500 kilometer stillads.
  ( og godmorgen/middag/aften til jer derude på gesimsen, og ja, vi ligner noget katten har glemt!! -men kunne I fikse vores tag en dag, hvor mit hovede er lidt mindre??)
  Vil også have kultur, og kæreste-tid og…. og
  Hilsen Alfons.

 2. Julie skriver:

  Yeaii, Alfons – velkommen tilbage 🙂
  Og Irene. Jo, jeg kan godt se din pointe – men det er jo børnebøger. Og især de tre første af dem er meget forklarende og meget introducerende til hele universet. 4,5 og 6 er meget tykkere, mere komplekse og meget mere uhyggelige. Men især nr 4 er suveræn. Ja, jeg tror det ville hjælpe hvis du så filmene, for så ville du bare læne dig tilbage og forvente underholdning et par timer. Vi er jo nogen, som ind i mellem forventer lidt mere af en god bog, selv om jeg har lært at læse dem med de ukritiske briller på, bare for underholdningen. Jeg synes universet er godt fundet på og meget gennemført – men sprogligt er det nu heller ikke det bedste jeg nogen sinde er stødt på 🙂

 3. tine skriver:

  Her blev det pludselig mørkt og sne fik vi også lidt af 🙂
  Jeg vil også så gerne ind og se hP og Flammernes Pokal, men det er lidt svært at finde babysitter i denne travle (jule-) tid!
  Mangler desperat noget at læse i…har du nogle gode ideér?

 4. Kirsten skriver:

  Husk en garage skal på +-listen til dit huskøb.. I morges, da alle andre biler havde rim på ruderne, var min bil helt tør. Jeg holder en nærmest (det er jo efterår) frisk dreng hjemme i dag, men til gengæld synes jeg, at jeg selv er ret slatten.
  Kirsten

 5. Julie skriver:

  Havmanden her ude til højre er rigtig god og spændende. Ellers så prøv http://www.litteratursiden.dk/ eller http://www.bookworm.dk/ – jeg må også snart bringe nogen lister med mine yndlings…

 6. tine skriver:

  Tak for det Julie 🙂

 7. Irene skriver:

  Julie, jeg har en tilståelse …
  Jeg har prøvet at læse den første Harry Potter bog, jeg har virkelig prøvet, det er niecens yndlingsbog og hun har forklaret langt og inderligt. Tante følte sig forpligtiget til at være med på noderne og kende bogen intimt.
  Jeg må opgive! Jeg synes bogen (dommen er basseret på første 10 sider af første bog) er nedladende overfor læseren …
  Og nej, jeg kan ikke overbevises om det modsatte. Jeg læste lidt i nogle senere kapitler og følte mig komplet til grin.
  Tror du det ville hjælpe hvis jeg så filmene? 😉

 8. Irene skriver:

  Julie, det er netop det faktum at det er børnebøger der gør at jeg er endnu mere kritisk. Hun taler jo ned til de sine læsere og dermed børnene …
  Nej, jeg kan ikke overbevises!
  Erklærer hermed at det er noget overvurderet møg! Billige tricks! ØV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.