gråt i gråt

Godt man ikke er udenfor i det her vejr. Og sådan set også ok, at man ikke er hjemme og skal underholde en knap 2 årig indendøre hele dagen… Jeg er på arbejde nemlig, og der er ret mange mennesker her. De fleste med børn, fordi de jo også leder efter noget tørvejrsunderholdning til familien. Plus det er sidst på måneden, og så flokkes folk jo også om de gratis forlystelser. Men spørger ikke om så meget – de har ikke brug for hjælp – de skal bare hygge sig.

Jeg er træt og har ondt overalt. Tror jeg er ved at blive syg. Det er ellers meningen at Klara og jeg skal i tivoli i morgen, men nu må vi se. Hvis det regner som i dag og jeg er ved at blive syg, så gider jeg ikke.

Min moster ringede lige og inviterede os hen til dem og spise aftensmad i aften. De har fået besøg af hendes mands nevø og niece fra Canada, som er er 19 og 21, så de mente det ville være rart med nogen flere unge mennesker om middagsbordet. Hrmpf – så ung er jeg/vi jo ikke. Bliver faktisk 29 om en md. Men klara er jo kun 2, så hun trækker da gennemsnittet noget ned. Og lækker mad får vi jo nok, for min mosters mand er iraner med egen restaurant, og laver rigtig god mad! Så er det meningen vi skal blive og se melodunde grandprix, men stoffer skal afsted ud på skolen og skrive på opgaven, og klara skal jo tidligt i seng. Men måske kan vi få hende til at sove på deres seng? Jeg synes bare det er synd at vække hende og slæbe hende ned i en kold klapvogn og trille hende hjem gennem sådan en regnvåd mørk nat på amager… men nu får vi se med det.

Fik så ellers for 2. gang på 2 uger Spørgsmålet. "venter du dig igen?" NNNNNAAAARRRRRJJJJJJJJJJJ gamle dumme koner. HOLD OP med at spørge folk om den slags, hvis du ikke er sikker på at få et gladt ja! HOLD KÆFT HOLD KÆFT HOLD KÆFT! og jeg er træt af at smile og venligt svare nej nej, det er bare top-mave efterladenskaber fra sidste graviditet. Jeg venter ikke en skid. – jo! jeg venter på, at min kæreste bliver sikker på at han elsker mig, og at vi gifter os og køber et hus og en vaskemaskine, og jeg venter på at jeg får en job med mere end 11 timer, og SÅ skal jeg nok være den første til at vente på endnu et barn også! Og så venter jeg også med længsel på, at andre mennesker holder op med at gå rundt med deres hovede under armen og spørge folk som mig om den slags sårbare ting. Næste gang der er en som spørger så lover jeg at jeg ikke smiler, og ikke glatter ud på deres vegne, men bare hvæser; NEJ, jeg er bare FED! Og klam og dum og delvist arbejdsløs og åbenbart fuldstændig uduelig og uelskelig. Møgvejr. Lorteforår. Jeg venter på efteråret.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Responses to gråt i gråt

 1. Sanne skriver:

  Uha – med den omgang til sidst er det da lige før man kunne få mistanke om en omgang hormonelle humørsvingninger… men jeg lover ikke at spørge og desuden er jeg jo en trofast læser der stoler på at få klar besked om alt fra boller i ovnen til nyeste trend i sko-moden og sidste spor vedr. den der blå dims med baseball battet…. Jeg synes bestemt ikke du er hverken uelskelig, uduelig eller noget i den dur – faktisk har jeg svært ved at finde negative tillægsord om dig – og jeg husker stadig hvordan du ankom i et ar prefødsels cowboybukser første gang jeg mødte dig – min misundelse fik du, men aldrig blev ordet fed koblet på dig!!
  Op med humøret – næsen i sky, du er glimrende!! – og dem der ikke er enige er nogle assclowns (jubii jeg har også brugt det :o)))

 2. Henriette skriver:

  Æv.. lyder surt, men du er IKKE ved at blive syg og det bliver IKKE regnvejr i morgen og vi ses til en dejlig dag i tivoli. Ikke??
  Knuser fra Henriette

 3. Pernille skriver:

  Hmmm… Er det nogen trøst, at du ikke er alene?? http://nilleper.smartlog.dk/16225__Hun_er_jo_gravid.html

 4. Mette Louise skriver:

  Fantastisk!
  Jeg googlede på “barselsgaver.” Min lillesøster ville gerne have nogle ideer til, hvad hun kunne give sin studiekammerat, der blev mor for godt to uger siden. Selv om det kun er ni måneder siden, jeg selv modtog diverse gaver til min lille mus, kunne jeg ikke lige komme på en supergod gave, så nettet måtte tages i brug. Midt i min søgning dukker din dagbog op, og jeg er hooked. Du skriver netop om en masse ting, som jeg kan forholde mig til. I “Officielt ledig” beskriver du fuldt og helt, hvordan jeg er det, her hvor jeg lige har afsluttet min barsel og gerne vil i gang på arbejdsmarkedet igen, MEN det er bare intet at søge, og ingen imaginære appelsiner ser ud til at falde ned i min imaginære turban. Grrr … Nå, men jeg glæder mere til at følge med i din dagbog, Julie.
  Du er skisme rockersej!
  Kærligst,
  Mette

 5. Mette skriver:

  Julie, jeg kan ligeså godt indrømme at jeg “smuglæser” din dagbog. Når jeg bruger udtrykket smuglæser, er det fordi det føles så mærkeligt at læse en andens dagbog, men jeg synes altså din humor og måde at skrive er for fed.
  Kort præsentation: Mette 26 år, bor i Århus og er mor til Silje på knap 14 måneder.
  Min mor sagde forleden “Eii man tror du er gravid når du står sådan der”, og jeg stod altså bare helt normalt – helt som jeg plejer at stå ihvert fald. Og bulen på maven skyldes for mange kulhydrater og sukker. Hvorfor skal man høre sådan noget fra en dame på 55, som ikke ligefrem selv er pisse stram i kødet? Okay det havde været værre, hvis det kom ud af munden på en 22 årig model, men uanset hvem, der spørger om noget så idiotisk, så burde de lukke røven!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.