højspændt romantik…

Okay, så det er valentinsdag og jeg har lyst til at være sarkastisk. Schyss, sig det ikke til min kæreste, men nu sladrer jeg… Og hvad fik jeg så på denne romantikkens blussende mærkedag? En sms. Herreromantisk. Ihh tusind tak, det var lige hvad jeg manglede! Hvis jeg havde været freakin' 13 år gammel!!!

Okay, så han skrev at han elsker mig meget, meget højt. Fair nok, det er sødt alt sammen ikk, og jeg elsker såmænd også ham jo. Sådan skal det da heller ikke være.
Men alligevel svarede jeg på sms'en, at det var da sørme dejligt at høre, og især på sådan en dag, hvor Caro fik roser af sin mand og maya fik en babysitter af sin mand (og en middag ude i byen). Man må jo spille med de kort man har, ikke sandt?
Og så skrev han også tilbage, at han da ville hente sushi. Lod ligesom skinne igennem at det jo faktisk hele tiden havde været planen. Så den købte jeg, no questions asked.
Nå, men så spiste vi sushi efter at Klara var kommet i seng. Og hun ville selvfølgelig overhovedet ikke sove, når man nu for en gangs skyld har virkelig brug for at hun gør det. INDEN 20.35 og desperate housewifes. Men det lykkedes, og sushien var god, men selv om jeg tyggede alle stykkerne mindst 28 gange, så var der altså ingen diamanter inden i nogen af dem. Nada. Kun rå fisk. Ingen sten eller ædel metaller. Hrmpf.
Og alligevel så kunne han jo godt have fået lidt action ud af det ikke. Jeg er så nem, mand. Men hvad laver han? Han spiller PS2. Og jeg sidder i min seng med den bærbare. Kan I høre violinerne? Eller er det bare mit blods brusen der skaber den hyletone i mine ører??
Aj, men i virkeligheden havde jeg heller ikke de forventninger vel? havde jeg slet ikke. Er jo bare en dag som alle andre. Er det jo. Men jeg ved faktisk ikke, om det gør det hele værre eller bedre??
Og så tjekkede jeg lige min egen hemmelige side, hvor jeg kan læse de kommentarer, som jeg får gennem det der blog tjek 07. I er meget søde allesammen, men det vidste vi jo godt. Jeg har i ÅREVIS vidst, at jeg har de sødeste læsere. Det er et anerkendt faktum. Ubestrideligt. 
Men jeg vil godt stille et spørgsmål. Nej, to. Okay flere.
ER alle mine læsere virkelig kvinder?
Og hvorfor? ER det fordi jeg ikke skriver nok om sex og/eller politik?? Eller måske sport? Er det det, der skal til? Mener da at kunne huske, at jeg engang skrev et glødende engageret indlæg om hvor meget jeg hader håndbold, og det er da også en slags sport. Og politik…. hvad så med det der Irak, mand. Det er da helt forskruet, hvad? Sex? Hmm, det kan jeg ikke skrive om. Det ville I ikke kunne håndtere, når I nu er sådan nogen snuskebasse-søde læsere. Det er for jeres egen skyld.
Nårh ja, og PS – mine katte er blevet aflivet. Jo. De var gamle, og de var flyttet hjem til min mor, og hun sagde til mig, at hvis jeg gerne ville have det, så ville hun gerne tage dem til dyrlægen, for hun vidste godt, at jeg ikke selv ville kunne gøre det. Jvf det der med at jeg er så blødsøden og nem. Og tuder for et godt ord. Nå, men der har de boet siden i sommers og nu gik det ikke mere. De var begyndt at strinte indenfor over det hele. Og den ene havde noget i pelsen. Fnat? Arp? Skæl? Pest? Whatever, det var bare klammo. Nårh. søde misser. Væk, gone, goodbye for evigt. Og jeg var jo meget glad for dem. Er lidt ked, men også befriet for dårlig samvittighed og ansvarsfølelse. De var gamle. De har haft et pragtfuldt liv og det her var den værdige slutning. Ikke noget med jyllingevej og splat. Nix. Fred og ro på landet, en sprøjte og så en sten under blommetræet. 
Hvilket, hvis I spørger mig, er en eklatant fejl. Jeg mener, jeg elsker de blommer! Og næste efterår, skal jeg så stå og tjekke om de har pels?? Om de ligner nogen vi kender? Om der er en bismag af felina domesticus eller hvad de nu hedder i fagsprog… lækkert. Nå, men det er min plan at skrive en indlæg om kattene og poste billeder af dem. En eller anden dag. En eller anden dag, når det ikke er freakin' romantik-højmesse og jeg har rå fisk i blodet og skal ind og konkurrere med en maskine om min kærestes opmærksomhed. Wish me luck. I'm going in!
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

14 Responses to højspændt romantik…

 1. Katja skriver:

  Som du jo har læst andetsteds så stod min Valentines dag jo ikke rigtig i romantikkens tegn – det mest romantiske manden kunne svinge sig op til var at komme hjem da jeg småtudende fortalte at jeg skulle til dyrlægen med katten. (men det talte nu højt alligevel).
  Dicte spurgte faktisk i dag hvor kattebakken var henne… Sjovt at der går 24 timer før end hun kommenterer det.
  Måske Klara først stiller spørgsmål når i er nede ved din mor og kattene ikke er der.
  Ellers nogen grund til at de ikke flyttede med til Vanløse???

 2. Lone skriver:

  Ja altså for mit vedkommende er det fordi du er i min første net-mødrgruppe 😉 Der er ikke så vanvittigt mange mænd tilmeldt.

 3. Julie skriver:

  Katja, næh – det var egentlig bare en tilfældighed. De kom med til fyn, fordi vi var der i nogle uger på ferie, og så blev de der, fordi de jo fik lov til at gå udenfor, og min mor synes godt de kunne blive der, så vi kunne flytte i fred og ikke stresse dem. Og så blev de så glade for udelivet, og jeg fik tvivl mht om jeg ville have deres tisseri og ballade i min nye pæne lejlighed, og jeg følte ikke jeg turde lade dem gå ude her. Så de nød hele sommeren og efteråret ude i min mors have – efter 10 år som indekatte. Jeg kunne ikke tage dem ind igen. Så hellere give dem en værdig afslutning. En meget svær beslutning, men jeg har vendt og drejet den og den er den rigtige for os.

 4. kriss skriver:

  Mine er også kvinder – til gengæld var jeg de første gange meget mat i sokkeholderne og fik slet ikke skrevet alle de gode kommentarer som jeg egentlig havde i mit hoved

 5. Jens - nu selverkent Julie fan.. skriver:

  Erkender jeg er total JULLE fan :o)

 6. Ditte skriver:

  Du har nok ret i, at de fleste af dine læsere er kvinder. Det er fordi, du har en skarp og sarkastisk pen – det fanger mænd jo slet, slet ikke i samme omfang!
  Så vær du bare stolt af det!

 7. SanneGrøn skriver:

  Kan du bruge en maskulin kvinde?
  Dvs jeg er vild med biler og motorcykler, men gider hverken sport eller politik.
  Jeg nyder din blog og bli’r morgensur hele formiddagen, hvis der ikke er nye bidrag at hygge med og vågne op på på arbejde.
  … lidt sex kan vi vel nok tåle! 😉

 8. Mariahønen skriver:

  Jeg tror bare du skal blive ved med det du laver, så pyt med at mænd ikke kan sætte pris på det. Faktisk havde Kæresten en del ikke så pæne kommentare om den der blogtjek ting – at undersøgelsen ikke ville vise noget man ikke kan gætte sig til, og at den ikke var så velfunderet som den kunne være, eller noget… måske vil mænd bare ikke svare på den?

 9. Christine skriver:

  Altså, min mand har været inde på Politikens hjemmeside og har stemt at han synes Valentinsdag er noget værre noget, så nej, jeg fik altså heller ingenting andet end to aftener i træk med alene-barne-pasning, fordi han skulle øve med bandet. Hvor romantisk. Men ok, han er så sød, opmærksom og dejlig på alle andre dage end Valentinsdag, så det er ok 🙂

 10. Marie skriver:

  Guuud, er der en hemmelig blogtjek side?? Har jeg ikke fattet. Har heller ikke fået nogle beskeder fra nogle om noget med min blog. Forstår ingenting.
  PS. Synes din kæreste er nuttet. Nåhm…jeg fik da ingen elsker-dig-sms.

 11. Marie skriver:

  Nå, har fundet ud af, at der er en hemmelig side. Æhm, tror jeg må have lavet en fejl et sted, fordi der kommer bare en underlig side frem med en kode på. ØV.

 12. Julie skriver:

  Marie – følg dit eget link ind til siden, se der hvor der står noget om projektet, og så helt nede forneden står der velkommen med meget meget små bogstaver, fordi det nok er meget meget meget hemmeligt – og dér kan du logge ind med din mail adr og dit kodeord. Og SÅ kan du se kommentarerne.

 13. Bodil skriver:

  Altså der er INGEN mænd som er romantiske uden at blive opfordret til det – men jeg synes nu godt han kunne have strammet sig lidt op den gode Stoffer..
  Trist med dine katte, jeg har faktisk spekuleret på hvor de mon var henne.

 14. Katja skriver:

  Jeg synes det var den rigtige beslutning du tog – og du gav da dine katte den fedeste afslutning de kunne bede om. De fik lov til at være udekatte.
  Har i så overvejet at få kat(te) igen. Vi snakker allerede om at få en når vi har været på skiferie.
  Synes personligt selv at man giver så meget til sit barn ved at have kæledyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.